Roolis

PSP atnaujinimas

Rekomenduojami pranešimai

Va, susidūriau su vienu klausimu. Jei aš atsirišu PSP iš OFW į 4.01 m33-2, ar aš galėčiau į PSP iškart įsikelti failus, kad atsinaujinčiau į 5.00 m33 su katalogo pavadinimu UPDATE ir, turėt įsikėles failus, kad galėčiau atsinaujinti į 5.00 m33-3 su katalogo pavadinimu UPDATE1. Ar man išeitu atsinaujinti, ar nesugadinčiau PSP?

Redagavo Roolis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kazka suvelei :)

tu pirma atsirisk PSP i 4.01 m33-2, tada idek I Ms UPDATE folderi failus ir updatink

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va, susidūriau su vienu klausimu. Jei aš atsirišu PSP iš OFW į 4.01 m33-2, ar aš galėčiau į PSP iškart įsikelti failus, kad atsinaujinčiau į 5.00 m33 su katalogo pavadinimu UPDATE ir, turėt įsikėles failus, kad galėčiau atsinaujinti į 5.00 m33-3 su katalogo pavadinimu UPDATE1. Ar man išeitu atsinaujinti, ar nesugadinčiau PSP?

ne visai ašku ką čia norėjei pasakyti, bet esmė, kad visam pasaulyj be didelio vargo UPDATE'inasi. Jei nors kiek tiesios rankos, tai nesugadinsi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu abi rankas tiesias :). Aš norėjau, paklaust,ar vienu metu į MS galiu įsikelti 5.00 m33 ir 5.00 m33-3 updeitus? Kaip man reikėtu pasivadint aplankus, juk negalėsiu turėt 2 aplankų pavadinimais UPDATE?

Gal dabar supratot ko noriu? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu abi rankas tiesias :). Aš norėjau, paklaust,ar vienu metu į MS galiu įsikelti 5.00 m33 ir 5.00 m33-3 updeitus? Kaip man reikėtu pasivadint aplankus, juk negalėsiu turėt 2 aplankų pavadinimais UPDATE?

Gal dabar supratot ko noriu? :)

Pirma naujinies į 5.00m33 versiją, o po to į 5.00m33-3 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma naujinies į 5.00m33 versiją, o po to į 5.00m33-3 :D

Tai 6ita žinau, pats atsinaujinęs :D, bet ar galiu 5.00 m33-3 UPDATE katalogą pervadinti į UPDATE1 ir atsinaujinti iš 5.00 m33 į 5.00 m33-3, nors 5.00 m33-3 katalogas pervadintas į UPDATE1?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai 6ita žinau, pats atsinaujinęs ;), bet ar galiu 5.00 m33-3 UPDATE katalogą pervadinti į UPDATE1 ir atsinaujinti iš 5.00 m33 į 5.00 m33-3, nors 5.00 m33-3 katalogas pervadintas į UPDATE1?

senai jau galėjei ir pats išbandyti. Įtariu, kad nelabai tas variantas praeis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

senai jau galėjei ir pats išbandyti. Įtariu, kad nelabai tas variantas praeis.

Žinau, kad galėjau, bet nenorėjau bandyti, gal kas žino ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As bandziau bet man neisejo...

Gali bandyti :rolleyes:

Ačiū, jau bandžiau prieš tavo žinutę ;)
Ne į temą

(Bet negalėjau, nes buvo uždraudę keliom dienom rašyt)
. Jei kam įdomu rašo "corrupted file" ir neveikia. Ačiū už atsakymus temą rakinu :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.