morcius

PSP errors reikia helpo

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki vakar labai norejau pasileisti psx zaidus ant savo psp taciau is viso to isejo taip kad as formatinau memory sticka (ten neliko jokios informacijos ) ir dbr noriu isirasyti pandora battery . Taigi spaudziu paleisti pandorta battery firm installer taciau man tiesiog ismeta si errora (8002014C) pas mane 5.00m33-3 Taigi vakar ilgai googlinau bet nepawyko istaisyti problemos taigi gal kas galetu patarti ? Bandziau downgrade versija taciau taipogi gauna error.

Redagavo morcius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki vakar labai norejau pasileisti psx zaidus ant savo psp taciau is viso to isejo taip kad as formatinau memory sticka (ten neliko jokios informacijos ) ir dbr noriu isirasyti pandora battery . Taigi spaudziu paleisti pandorta battery firm installer taciau man tiesiog ismeta si errora (8002014C) pas mane 5.00m33-3 Taigi vakar ilgai googlinau bet nepawyko istaisyti problemos taigi gal kas galetu patarti ? Bandziau downgrade versija taciau taipogi gauna error.

Tai kam tau Pandora battery, jei pas tave m33 versija? Viskas ir taip turi veikti, kaip ir su nauju MS cardu pradeda veikti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai pas mane suo metu tusce kortele jokiu folderiu nera kurias programas as tureciau instaluoti ? Ar sukurti folderius kad wiskas butu kaip anskceu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.