realsense

renkames konsole tarp wii ir x360

xbox 360 vs wii  

117 nariai prabalsavo

1. 1. kuria konsole labiau verta pirkt x360 ar wii

• wii
      25
    • xbox 360
      85
    • nei vienos:)
      12

Rekomenduojami pranešimai

Turiu wii ir esu patenkintas. siiap wii zaidimai tikrai ne visi yra geri, sutinku, pagrinde nintendo kurti zaidimai yra liux, o 3rd party kureju kartais gal atmestinai padaryti. pasiemiau sia konsole, nes nenorejau praleisti sio novatorisko valdymo ir naujos konsoles koncepcijos. ir dar vienas didelis PLIUSAS - gamecube. labai norejau praeiti praleistas excluzyvines Resident Evil dalis ir dar daug kitu puikiu zaidmu kuriu neteko zaist, nes neturejau gamecube. dabar pasijunges ant naujutelio LG TV-Monitor 22" ir vaizdas puikus, kai kurie zaidimai kuriuos turejau ant PS2 mano manymu atrodo geriau ant gamecube... taip pat geras dalykas virtual console, pvz dabar zaidziu n64 paper mario, kurio irgi gyvai neteko zaist. zodziu yra ka veikt tikrai.

o siaip paturesiu ta wii, atsizaisiu o tada jau imsiu x360, nes nenorejau islepti nuo geros grafikos per anksti. balsavau uz wii, bet zinoma neprasausi ir x360 paemes :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ėmiau Wii apie X360 net negalvojau :pirate2: Turiu Wii antrus metus ir su jokia problema nesusidūriau... Kokia problema man buvo jog aš pirkau žaidimus tikrai nevertus savo kainos Karibų piratai, SPiderman WTF ? Wii ir X360 yra visiškai skirtingos konsolės... Šiaip daug žaidimų yra išleista ir ant X360 ir PC taigi jei turi stiprų PC tai nelabai reikia ir X360, o jei ne tai kitas reikalas. O tokių Nintendo super duper gaminių turi tik Wii :D Taigi tu spręsti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ash uz wii :) nes x'as kazkaip nzn - nekabina geimai.. aisku - grafika gera, nieko nesakau, minigeimu nemegstu, bet ant wii yra daug idomiu zhaidimu ir valdymas zhiauriai geras ant wii ir nereikia su tais ten pulteliais musikuoti kaip kai kurie isivaizduoja.. ash va pvz: ishsidrebiu ant lovos, abi rankas irgi ant lovos ir nesveikai gera ir patogu zhaisti, cia jei kas neturit kur jegu deti tai ir shvaistykites.. wii jega! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomios nuomones :) Bet as uz x'a nes man patinka gera grafika ir labai, labai idomus zaidmai :) turiu ji jau beveik metus ir vis dar atsidziaugti negaliu, planuoju fullHD telika tai kai gausiu jauciu nusprogsiu vietoj :). Na o wii man ir patiko tas dalykas su tom judanciom lazdelem tas valdimas toks idomus :) , bet manau visa diena pralosus lauke fule ar kase ar seip gryzus po trefkes nelabai noresis kratyti tas lazdeles :)

Redagavo Gintarinis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei patinka vaikiski zaidimai ir nesvarbi grafika tai zinoma, kad Wii, bet jei nori tureti ispudinga grafika, labai daug zaidimu ir t.t. tada be abejo XBOX 360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad tie zhaidimai x'o - nieko ishskirtinio..visi beveik tie patys: Bioshock, mirrors edge, assasins creed.. daugiausiai multiplatforminiai..exclusyvu mazhai ir tai ant PC anksciau ar veliau beveik visi pasiekia PC..dar tas RROD, net nzn kada jis cia tau uzhsilenks :) aisku, gal jasperiai ir nebegenda, bet kas priesh tai nusipirko tai vistiek rizika yra, beje burzgia kaip traktorius x'as.. o wii/gc turi idomiu geimu.. metroid prime serija, resident evil nemazhai, madworld ir t.t

na jei tik megsti, shaudyk, gaudyk tj aisku xbox, nors man asmenishkai jau seniai atsibodo tas shaudyk gaudyk, yra geru loginiu zhaidimu.. boom blox, mercurys meltdown:revolution, kororimpa ir t.t beje aisku daug tu party zhaidimu, nuo kuriu jau vemt vercia, bet tj aisku - nenori, tj nezhaisk..ir nebutinai wii yra party konsole kaip daug kas isivaizduoja, aisku yra ir vaikishku zaidimu, cia jau skonio reikalas..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vienareiksmiskai xbox 360. Visi naujausios kartos zaidimai ant jo iseina. DiRT 2 ar Need for speed:SHIFT ant wii nepazaisi padoriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kad tie zhaidimai x'o - nieko ishskirtinio..visi beveik tie patys: Bioshock, mirrors edge, assasins creed.. daugiausiai multiplatforminiai..exclusyvu mazhai ir tai ant PC anksciau ar veliau beveik visi pasiekia PC..dar tas RROD, net nzn kada jis cia tau uzhsilenks :) aisku, gal jasperiai ir nebegenda, bet kas priesh tai nusipirko tai vistiek rizika yra, beje burzgia kaip traktorius x'as.. o wii/gc turi idomiu geimu.. metroid prime serija, resident evil nemazhai, madworld ir t.t

na jei tik megsti, shaudyk, gaudyk tj aisku xbox, nors man asmenishkai jau seniai atsibodo tas shaudyk gaudyk, yra geru loginiu zhaidimu.. boom blox, mercurys meltdown:revolution, kororimpa ir t.t beje aisku daug tu party zhaidimu, nuo kuriu jau vemt vercia, bet tj aisku - nenori, tj nezhaisk..ir nebutinai wii yra party konsole kaip daug kas isivaizduoja, aisku yra ir vaikishku zaidimu, cia jau skonio reikalas..

Isivaizduoju party konsole, pas tave plotas, prisikvieti chebros, panu ir t.t. visi suseda ant sofkes ir losia su Wii :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

sita tema isvis reikalinga buvo? koks tolkas kad parasys vieni uz ta ,kiti uz kita,kas ka turi, uz ta ir raso,ir kokia nauda tam kuris nori issirinkt ? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

sita tema isvis reikalinga buvo? koks tolkas kad parasys vieni uz ta ,kiti uz kita,kas ka turi, uz ta ir raso,ir kokia nauda tam kuris nori issirinkt ? ;)

sutinku, bereikalingas is tuscio i kiaura pilstymas, pagrindiniai argumentai pasakyti, daugiau nereikia.

Be to lopo sukurta tema, todel rakinam ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.