Dowydas

Anglijos parduotuves

Rekomenduojami pranešimai

Gal zinot kokiu anglijos elektronikos parduotuviu adresus? Kaip lietuvoje, bms.lt icg.lt fis.lt ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

nueik i centra pre primark ten jau pats surasi pre jo argus shop ir nueik pre katolugu ir zek ko reik tau, as ten ps2 nusipirkau :P tik kad irasau iso i dvd i neeina reiskes necipuotas... o dar 150lt chipuj tai :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieskok pagal pavadinima CURRYS, berods. Elektronikos parduotuve. Dar buna elektronikos prekiu prekybos centre ASDA. Daug cia ju yra, bet neatsimenu pavadinimu.. :P

Redagavo Phosphor

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

www.hmv.co.uk pirkau is cia PS3 :angry: Cia yra bent patikima, is games.co.uk Gunzas gavo 3men naudota PS3 tai atsiprasant :D poto nebloga dar www.gameplay.co.uk :P O papigiai zaidimam kas be ko ebay :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

www.hmv.co.uk pirkau is cia PS3 :) Cia yra bent patikima, is games.co.uk Gunzas gavo 3men naudota PS3 tai atsiprasant :) poto nebloga dar www.gameplay.co.uk :) O papigiai zaidimam kas be ko ebay :)

As kiek esu pirkes is game.co.uk nusiskundimu neturiu. Gal jis pirko ps3 preowned

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai GAMESTATION gera pardotuve!!! :) KAi buvau Scotladnd"e!! tai ten buvau!! ten ira visko Buvo netgi HITMAN statulele labai kropscei padaryta!! GAMEstation visko yra!! Xboxo game pilna,PSP,PS2<nintendo!!! bet tem vien konsoles ir ju priedai!!! OOOOoooooooooooooo ko tik ten nera!!!! :):):):)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.