karalaitis

Midnight Club Los Angeles Remix

Rekomenduojami pranešimai

Kokios nuomones apie si zaidima?

Asmeniskai niekad nemegau lenktyniu,bet sitas zaidimas itrauke ir jau kelias savaites losiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labas as asmeniskai taip pat nemegstu lenktiniu bet sitas zaidimas taipogo mane suzavejo tikrai neblogas patarceu wisiem atsisiusti . Beje po kiek laiko tu ten i diena losi jai 2 saw jau zaidi ? :D as draugui psp paskolinau jis 80 % per diena perejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nedaug losiau,nes nera laiko dabar,bet seip neblogas kiek meginau,butinai reiks megint pereit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas as asmeniskai taip pat nemegstu lenktiniu bet sitas zaidimas taipogo mane suzavejo tikrai neblogas patarceu wisiem atsisiusti . Beje po kiek laiko tu ten i diena losi jai 2 saw jau zaidi ? :D as draugui psp paskolinau jis 80 % per diena perejo.

Na as laiko neturiu lost,nebent per kokia neidomia paskaita pazaidziu. Tai per diena karta koki 15 min ir ijungiu,bet tas ne esme.

As tai asmeniskai isjunges ta soundtracka,mielai noreciau gaut be muzikos,maziau uzimtu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit kas paaiskint kaip man ikist atsiusta save faila,kad ji aptiktu zaidimas? Atsisiunciu,idedu ir neaptinka to seivo..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit kas paaiskint kaip man ikist atsiusta save faila,kad ji aptiktu zaidimas? Atsisiunciu,idedu ir neaptinka to seivo..

Netinka zaidimo image ir save regionai, tarkim game eur, o save usa, todel neranda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai soundtrackas sito zaidimo nerealus :) grafika, gameplayus taip pat liuks, vienu zodziu geras zaidimas, rekomenduociau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Netinka zaidimo image ir save regionai, tarkim game eur, o save usa, todel neranda.

Dekui,atsisiunciau normalu seiva dabar.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidima vertinciau 9 is 10 ispudi man paliko gera grafika,"in garage" galima "daug" tiuninginti masina (Yra daug pasirinkimu, galima riktis pagal skoni, kituose zaidimuose to nera, Yra tik "riknis arba ta arba ta") Tiesiog siam zaidime yra didele pasirinkimo įvairove. Dar man patiko muzika, tikrai "vezanti", nors ir kai kurios dainos nuobodzios galeciau garsa vertinti 9 is 10.

Smagiausia vazineti po didziuli miesta dideliu greiciu ir "draskytis", tik lenktynes po kurio laiko nusibodo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip jau kaip bet man tai labai patiko šis žaidimas kai įsidėjau į psp tai losiau kol perejau <_<

Siaip labai gera grafika , tikroviškai atrodo mašinos ir muzika visai nebloga :] ir įdomus ir žaist jėga ;)

Labai geras Žaidimas man tikrai paliko labai didelį įspūdį ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seip man tai cia kolkas geriausias lenktyniu zaidimas ant psp ir krc viskas gerai, grafika ir t.t., tik siek tiek neatitinka tikroves vienas dalykas - su gera masina iki 100 mph galima per kokia 1 sekunde laisvai isibeget... na bet gal del to ir smagiau lost :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.