Magnitas

COVID-19 apklausa

COVID-19 apklausa  

15 narių prabalsavo

1. 1. Ar skiepysitės nuo COVID-19?

• Taip
      9
    • Ne
      5
    • Neturiu nuomonės
      1

Rekomenduojami pranešimai

vakcine.jpg

Klausimas labai paprastas. Ar zadate skiepytis nuo Covido? Zinoma kai vakcina bus sukurta. Tai gali ivykti iki siu metu pabaigos arba kitu metu pavasario.

Rusai jau giriasi sukure veikiancia vakcina, o daugiau irodymu turincios, kaip kad UK, lyg ir buvo ties treciuoju etapu, bet del vakcinos bandymu, kai vienam is savanoriu paralyziavo galunes, sustabde savo veikla. Bet tai yra laikinas sustabdymas.

Ir vienas klausimas komentaruose. Jeigu vakcina butu priverstine? Sakykime, kad del jos neturejimo jus atribotu nuo pasaulio? Neleistu dirbti, lankytis kokioje parduotuveje, renginiuose? Ka tokiu atveju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neplanuoju, per daug greitai mano akim viskas ta tema vyksta, tokie paskubom padaryti skiepai man pasitikėjimo nekelia. Šiai dienai mano nuomonė tokia.

• Patinka 1
  • Ačiū 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip. aisku kaip ir nuo gripo. o jei koki papildoma cipa ikis ten tai nieko baisaus juk ?

• Cha cha 2
  • Nustebau 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenustebciau jeigu tie cipai jau pas mus yra. :D O siaip sita istorija idomi. Man atrodo ne siaip sau per karantina milijardieriai savo turta pasidvigubino, o B.Gates kazkodel buvo itrauktas i ta vakcinu skandala. Jeigu nebutu viruso tai nebutu ir vakcinos. Tikiu as sita samokslo teorija iki tam tikro lygio.

O kas nores ateityje mano vakcijos tai galesiu atiduoti uz dyka jeigu tik susimokesite uz pasto islaidas. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip aš norėčiau kad visus tuos anti-vaxerius, flat-eartherius ir kitokių įdijotiškų sąmokslo teorijų skleidėjus teisiškai baust pradėtų... Žmonės metų metais studijuoja, tiria, kuria technologijas, ateina daunas ir paskelbia kad žemė plokščia, kiti idiotai patiki ir skleidžia "tikrąją tiesą"...

• Patinka 2
  • Nesupratau 1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kazkaip paskutiniu metu labai viskas suplakama i viena. Anti-vakseriai, corona, zeme plokscia, B.Geitsas, veganai, LGBT, Black matters, klimato kaita, AE radiacijos gresme, 5G. Nezinau kas is siu dalyku per kitus bando prasimusti i virsu ir gauti siek tiek saules sviesos, bet as siulyciau MASTYTI.

Mokslininkai labai skambus zodis, bet tai nereiskia, kad del sukurto dalyko jie jums pasakys, kad tas dalykas dar ir kenkia. O kam? Kaip ir E priedai maiste nera mums mirtini. Kaip ir cigaretes, alkoholio saikingai vartojami, bet tai nereiskia, kad nekenkia.

5G - puiki technologija spartaus interneto megejams, bet niekas nenori pasakyti, kad tai dar viena radiocijos doze tarp visu kitu kuria mes gauname. Gaila negaliu rasti nuotraukos kaip tos bangos atrodo ore, nematomos.

Zodziu.. Kiekvienam rinktis. Nezinau tik kodel Skiepyti zmones taip bijo Neskiepytu? Juk zmones gave skiepa jau yra apsaugoti. Atsakymo i sita kazkaip negaunu ne is vieno profesoriaus.

Pabaigai.. (apie covida kitaip) Kiekvienam rinktis. Galime i klimato kaita ziureti per G.Thunberg prizme ir sakyti, kad mes esame kalti del klimato kaitos. Arba rinktis D.Trump poziuri, kad nieko cia baisaus nera ir gamta savaime atsistatys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paspaudžiau, jog skiepysiuosi, tačiau jeigu situacija šalyje dėl Covid19 nebus labai bloga, neskubėsiu, geriau palauksiu kol milijonai pasiskiepys ir bent per pusmetį aiškinsis šalutinius efektus. Visada buvau skiepų šalininkas, ir kai supranti kaip jie veikia nėra ko bijoti. Skiepai tiesiog iššaukia natūralią imuninės sistemos reakciją, kad prisigamintų antikūnai, imuninei sistemai galvojant, jog ji yra puolama, tačiau nepadarant realios žalos. Paskutinius 5 metus kasmet nuo gripo skiepijuosi ir nei karto nesirgau, nors prieš pora metų visa šeima sirgo ir jiems buvo diagnozuotas gripas, aš vienintelis nesusirgau, nes buvau pasiskiepyjąs. Taip pat visus privalomus skiepus persiskiepiju, nes galiojimas pradeda baigtis, kur jaunystėje mane skiepijo. Tačiau dėl Covid19 skiepo neskubėsiu, nes palyginus su vakcinomis, kurios jau naudojamos 20 ar ilgiau metų, šios vakcinos bus mažiau patikrintos, kad jos veiksmingos neabejoju, tačiau jeigu nebus bloga situacija šalyje, geriau palaukti ir išsiaiškinti kaip dėl šalutinio poveikio. Ir jeigu šie nauji skiepai bus kaip įprasti, tuomet tikrai pasiskiepysiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir paspaudziau, kad skiepysiuos, bet stengsiuos neskubet, apsiziuret kaip cia kas. Tik sudetinga jei noresis keliaut kazkur ir reikes turet ta pasa patvirtinanti, kad skiepijais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai vienas klausimas neduoda ramybes. Ar pasibaigus siai pandemijai, kai viruso neliks, zmones bus paskiepyti ir t.t. Vistiek zmonems reiks skiepytis, kad keliauti i kita sali? As asmeniskai nesu keliautojas ir skiepytis nesiruosiu. Bet jeigu po 3/5 metu as noreciau kazkur isvykti, skiepas bus vistiek privalomas?

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau čia reikalavimai atsiras, keisis, dar kartą keisis ir t.t. galų gale nemanau, kad čia prasidės kažkokie distopiniai variantai, kad be vakcinos negalėsi niekur keliauti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prieš 2 valandas, Magnitas parašė:

Man tai vienas klausimas neduoda ramybes. Ar pasibaigus siai pandemijai, kai viruso neliks

Patikėk, šitas virusas tikrai niekur nedings, dabar jau gyvensim su juo. Kaip ir pvz. gripas niekur nedingsta. Tiesiog kai bus paskiepyta 75-80% populiacijos, tai jis negalės plisti visuomenėje, nereikės nešioti kaukių ir pan., bet virusas liks. Skiepytis kai ateis eilė tikrai patariu, nes virusas nėra toks jau nekaltas ir žmonės tikrai miršta (ir ne rizikos grupių).  

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skiepytis būtina! Išvis kai bus skiepų pakankamai, tai atsisakančiam skiepytis arba namų areštas, arba paskirt, tarkim Šalčininkų rajoną tokiem ir visus ištremt,be teisės išvykt už rajono ribų ?

Negali būt jokių pasirinkimų, kai tas pasirinkimas kitą gali nužudyt!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xaxa tikrai ne. :D Zmones yra laisvi ir turi teise pasirinkti. Niekas manes neprivers skiepytis kazkuom, kas yra nepatikrinta ir pries metus sukurta. + niekas net nezino kas bus su tais zmonemis po keletos metu.

Beje, paskiepytas gali taip pat sekmingai apkresti kita kaip ir neskiepytas. Viskas priklauso nuo zmogaus samoningumo uzsideti kauke ir plauti rankas. Mes ne Japonija. Cia kultura kitokia. Apsaugoti save ir pasijuokti kai kaimyno tvartas dega.

p.s. Tegul taip pat sekmingai isranda vaistus nuo vezio. Va tada bus kazkokia nauda. Bet pasauliui (ir tuo paciu kazkam zinoma) reikia, kad zmones mirtu. Per didele populiacija.

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, tada kaip laisvą žmogų , atsisakantį skiepų, iškart teist pagal straipsnį pasikėsinimas nužudyti iš anksto suplanavus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.