SanFrancisco

Nfs undercover

Rekomenduojami pranešimai

nfs laikai baigesi... man shitas grajus totalus š.... nei grafikos nei po miesta negalima vazinetis turi tik lenktyniauti... ir shiaip labai lengvas ir nobodus tos pacios trasos per tapati net atsibosdavo zaisti... ankstesni nfs buvo geresni dragai driftai urban ir taip toliau bet cia seni laikai :whistling:

vienas pliusas tik tas yra geras masinu pasirinkimas tai viskas :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš irgi manau kad NFS serijos laikai jau baigėsi :whistling: Užteko pažaisti 10min šį žaidimą, jog pasakyčiau, kad labai prastas žaidimas. Grafiką irgi tikrai buvo galima geresnę padaryti nėra PSP toks grabas dar :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau. Nelabai š****, bet nekoks. Labai nepatinka posūkiai. Lėtai sukasi ant to PSP visi NFS serijos žaidimai.. Na mašinų pasirinkimas nepasakyčiau, kad labai platus. Manau, underground 2 buvo didesnis. Duodu 6/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai zaidimo menu labai patynka ir pats zaidimas nera blogas, muzika nebloga...

As tai niekaip nesuprantu ka reikia daryt vienoje misijoje: antrame mieste duoda Mercedes-Benz ir pradejus vaziuoti iskarto pradeda gaudyti mentai... Gal kas pagelbes.

Redagavo Majjoras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Arba nuvažiuoti iki duotos vietos arba ten kažkiek laiko bėgti nuo mentų, kad jie tavęs nepagautų ir, kad nuo jų nepabėgtum. Kažkur tokia man misija buvo, kad reikėjo gainioti, tai nesupratau ką reikia daryti ir užsiknisau ten labai ilgai.. po to susiprotėjau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau visą. Pradžioj nebuvo toks įdomus, bet vėliau pasidarė įdomesnis. Daugiau misijų ir šioks toks siužetas. Gaila, kad negalima buvo po miesta laisvai varinėti. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniškai labai nepatiko šis žaidimas, kažkoks nuobodus ir neydomus, grafika prastoka , nuo ankstesnio nfs nedaug kuom skiriasi, ir siaip ant psp turiu wisus nfs ir asmeniškai man patiko tik vienas NFS underground rivals :thumbsup4:

Bent jau įdomus , ir primena ant pc Underground'a :D

O wisi kiti tai Š..... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu ka manot apie si geima? isbandet gal kas nors , kokia nuomone? + ir - , va siuo metu pats siunciuosi isbandysiu ir parasysiu savo nuomone :rolleyes:

Tikrai geras zaidimas tik girdejau kad tai jau paskutinis NFS serijos zaidimas nieko gero jei tai tiesa ;( <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gavau šį žaidimą kartu su PSP, pirkau PSP Undercover pack'ą. Pirmas įspūdis buvo neblogas, tačiau žaidimas monotoniškas, neįdomus pradžioje. Po to gaunant greitesnių mašinų linksmiau pasidaro, bet tas linksmumas labai greitai išb*ėsta, kai su Audi R8 gali kokias 2-3 minutes varyt non-stop ant 417 km/h.. Dirbtinis intelektas apgailėtinas, priešininkai įsirėš į bet kurią pirmą pasitaikiusią mašiną, tad iššūkio nepatirsi. Siaubingai nuliūdino tas faktas, kad žaidime nėra Explore mode-galimybės važinėtis mieste. Iš to iškart matosi, jog žaidimas buvo daromas atmestinai, tik tam, kad į rinką prakišt naują gaminį. Video intarpuose aktorių vaidyba taip pat apgailėtina. Vieninteliai dalykai, kurie man šiame žaidime patiko, tai EA Tracks muzikos takelis, mašinų pasirinkimas, gražus meniu ir tikroviški atspindžiai ant mašinų lenktyniaujant(grafikos linkme viskas visu tuo ir pasibaigia, daugiau nieko įspūdingo neišvysime, na nebent gražiai šviečiančią saulę).

Mano įvertinimai:

Grafika 5/10 PSP tikrai gali daugiau, nesmagu kažkaip tai žinant:S

Garsas 7/10 Muzika puiki, tačiau visi garsai užgožia "kačiuko murkimą"-važiuodami jūs girdėsite daugiau į kažkokį murmesį panašų variklio užimą. Gal kokybė ir nėra bloga, tačiau per tylu, netenkina, ypač kai taip norisi prie starto užriaumot kelis kartus garsiai:)

Įdomumas 3/10 Silpniausia šio žaidimo grandis. Jokio explore mode, monotoniškos trasos ir kvailas priešininkų dirbtinis intelektas visą įdomumą sudaužo į šipulius.

Žaidimo kokybė 8/10 dažnos žaidimo klaidos. Labai dažnai gali apgauti žaidimą. Važiuojant trasoje galima trenktis į rodyklėmis nužymėtą "sieną", tiksliau į jos ir kelio dalių susidūrimo tašką, ir taip patekti už trasos ribų. Na, tai malonumo negadina, galima pasivažinėti po visą miestą! tačiau toks bug'as gali nulemti viską lenktynėse, jei dideliu greičiu tėkštumėtės į sieną ir patektumėt už trasos ribų....žinoma, veikia reset, bet tai sustabdys mašiną, ko jūs nenorėtumėt:)

Viską susumavus gaunasi 6. Puikus šio žaidimo įvertinimas. EA įvertinimas. EA, pasišiukšlinot! :doh: Tokio nusivylimo nebuvo jau seniai.

Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu MantuiST, zaidimas vertas ne daugiau 6. Nera ir ka lygintu su Midnight Club:LA remix. Tikekimes EA suprato, kad geriau isleisti viena gera zaidima per 2 ar 3 metus, negu kiekvienais metais, po niekam tikusi. Ziuresim ar EA pasikels savo reitingus su NFS:Shift.

Redagavo busters

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia ant PSP ar ant PC bus tokiu pavadinimu? Pirmą kartą išgirdau apie tokį NFS tęsinio pavadinimą:doh: tik kad nepradėtų po to jei bus ne koks geimas visi jo vadint NFS:S.H.I.T. :o

Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net nelygink pc ir psp versijos :) ne tiek kokybe, bet ir geimplejus, nu zodziu visai skirtingi geimai:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.