neramiBite

Kids Who Don't Play Video Games Are At Risk

Rekomenduojami pranešimai

Kids Who Don't Play Video Games Are At Risk: link1, link2 ir tik video.

Pavadinime dalis tiesos. Kas kalbeta trumpai (ir aishku apie vaikus): jei be proto zaidi - blogai, jei visai nezaidi - irgi blogai. Jei zaidi iki 15val. per savaite - kaip ir nera blogai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sutinku ir as , yra tiesos ir labai daug kas nesutinka su tokia teorija... Bet gi cia labai nuo zmogaus priklauso, ir kaip jis issivystys. Jei tevai kas 5kes minutes reks "Kad man KOMPAS BUTU ISJUNKTAS !" tai aisku su laiku vaikas igys agresija tiek tevams tiek ir kitiems. Labiausiai man patinka kaip tevai paskui putojasi ant zaidimu kureju :D

Pazekit siuolaikinis jaunimas kad ir pajimkim "Lietuva" neturi ka veikt, tevai arba neiperka arba tiesiog uzdraudzia tokius dalykus, ir ka jie daugiau daro ? Ruko, geria zudo. ir kodel ? Nes neturi galimybes to isbandyti virtualiam pasaulyje (: Amerikoi ten atvirksciai , patys tevai priperka tiek zaidimu tiek konsoliu (Aisku kad nevisi , dauguma) dar pazekime koks amerikos seimu turinciu ginglus vidurkis ir bus viskas aisku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku ir as , yra tiesos ir labai daug kas nesutinka su tokia teorija... Bet gi cia labai nuo zmogaus priklauso, ir kaip jis issivystys. Jei tevai kas 5kes minutes reks "Kad man KOMPAS BUTU ISJUNKTAS !" tai aisku su laiku vaikas igys agresija tiek tevams tiek ir kitiems. Labiausiai man patinka kaip tevai paskui putojasi ant zaidimu kureju :D

Pazekit siuolaikinis jaunimas kad ir pajimkim "Lietuva" neturi ka veikt, tevai arba neiperka arba tiesiog uzdraudzia tokius dalykus, ir ka jie daugiau daro ? Ruko, geria zudo. ir kodel ? Nes neturi galimybes to isbandyti virtualiam pasaulyje (: Amerikoi ten atvirksciai , patys tevai priperka tiek zaidimu tiek konsoliu (Aisku kad nevisi , dauguma) dar pazekime koks amerikos seimu turinciu ginglus vidurkis ir bus viskas aisku...

sutinku su kiekwienu tawo zodziu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reik vaikams uzsiemima rasti , o ne ,kad jie ten atkirtinetu telefus , rukytu "padjiezduose" ar pns..Zinoma blogai ,kai sedi vaikis ilipes i telika arba pc po 10H i diena, tokie zmones vadinami "nolife'riai" .

+1

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Reik vaikams uzsiemima rasti , o ne ,kad jie ten atkirtinetu telefus , rukytu "padjiezduose" ar pns..Zinoma blogai ,kai sedi vaikis ilipes i telika arba pc po 10H i diena, tokie zmones vadinami "nolife'riai" .

Ne į temą

+1

Gal kas gali man durnam zmogui paaiskinti ka reiskia tas +1 ? :nunchuks:

Tikrai yra tiesa jog reikia kazkiek praleisti prie zaidimu laiko, nes manau vaikas po to gali buti labai agresyvus uzauges :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Iš dalies žaidimai yra gerai ir blogai. Reika nepamiršt jog yra įdomių mokymui skirtų žaidimų

Žaist žaidimus yra gerai dėl to, kad

-Mokaisi užsienio kalbos

-Praleidi gerai laiką

Bet reika atsiželgt į tai kiek laiko žaidi + Lietuvoje yra labaaaaaaaaaii lengvas priejimas vaikams prie bet kokių žaidimų (pvz GTA kurie yra tik nuo 18 metų o jau 8 metų vaikas juos žaidžia). Geriausia siunčiantis žaidimą reikia atsižvelgt nuo kokio amžiaus reikia žaist (as asmeniškai bandau pasiimt žaidimus iki T (teen), bet kartais norisi ir konros įdomesnio tais spjauni į ta T ir siunites ką nori)

Šia savaite su draugais budėjom pirmame aukšte mūsu mokyklos (pirmame aukšte mokosi nuo 1 iki 4 klasės) tai pasiklausiau vakučių šnekų tai ką išgiradu buvo žiauru pirmokai šnėka "vakar lošiau CS ir viena pizduka papjoviau nes jis buvo duxas" tokios šnekos žiaurios yra tik nuo žaidimų ir kai kelis pagavau tai mane kuom tik neišvadino (jam nepasisekė, nes nuvedžiau pas direktorių). Tai tėvai kaip ir galėtu biški pakontroliuot ką žaidžia vaikai nes jų galvoje tik žudynės tokių nesamonių prisižaidus. jaigu aš būčiau tėvų vietoje aš uždėčiau ant bios pasvorda nupirkčiau zilitoną ir mario ir tegul žaidžia nes ten praktižkai žodžių nėra tai iš niekur ir keiksmažodžių nesimokys

EDIT Tai va dar vieną įvyki prisiminiau, kai mes su draugu nuėjom į bms ir draugas (13 m) be problemų nusipirko gta sa ant PS2 (ps2 nečipuotas jo)

Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sutinku su cepa kad Lietuvoje visiskai nusispjaut ant reitingu nueini kad ir i bms nusiperki ka nori niekas i tai neziuri. O paskui prisizaidzia vaikai ir pradeda daryt nesamones. Isvis ir tevai galetu dometis tais reitingais ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.