xargentum

PlayStation 2 vs. PlayStation 2 Slim

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane storas PS2, jam jau trys metai mazdaug. Veikia puikiausiai, dar jam ikaliau IDE hdd ir prisirasiau zaidimu, dabar zaidimai daug greiciau loadin'asi ir nereik klausytis lazerio dainu. Is gal 20 isbandytu zaidimu, visi veikia kuo puikiausiai su hd advance. zodziu geras dalykas. O del vietos, visvien as ji pasidejes po savo LCD monitorium, tai vietos jis nieko neuzima, o va ant slim'o tai jau nieko nepastatysi :D Bet uztat slimas butu patogiau kur nors keliaujant veziotis. Tik man jis tox trapus atrodo, kazkaip nekelia pasitikejimo, baisu suspaust ar sutraiskyt. O gedimu procentas manau tas pats, tik storojo dalys brangesnes. Bet kol kas jokiu bedu neturiu, tai nesuku galvos :P

Heh, o man kaip tik atrodo tas Storas trapus, atrodo, kad įlinks ir suluš tas plastikas, o ant slim, viskas tankiau, tai ir tvirčiau laikosi, vienintelis dalykas kurį baisų sulaužyt tai dangtelis DVD, net skaičiau intstrukcijoj regis, kad saugoti jį, atsirėmus kiek stipriau manau ir sulūžtu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

VIENINTĖLIS slim minusas, kad nėra IDE jungties, bet ją galima pasidaryt, nors kita vertus USB hardas ne ką blogiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias dorklei1

Amber01 ka tu ica svaigsti tu manai jei puse metu turi ps 2 tai tu cia jau kietas kad jis nesugedo.Baik bajeruot as pats savo konsole 4 metus turi ir viskas pakolkas normal vien del to manau jog jis neslimas.JO DETALES KITOKIOS(Ne geltonos).Tai va ismok suprast ka cia prisvaigai.

inpeace

Jo cia tau sitoj vietoj tai pritariu del ps2slim trapumo .Man jis atrodo kaip zaislas nu paimsi ir sulus :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kai pasižiūriu į didelį PS2 galvoju: gyvenimo klaida... :D

Ir tas slim nieko netrapus. Bėje girdėjau, kad ant storo tas išvažiuojantis daiktas nuo čipo genda (čia tik taip girdėjau, tai nežinau ar tiesa)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

joo...Labai pavydziu del FAT'o HDD :)

O cia kazkas rase kad galim IDE jungti padaryt ar panasiai , gal galima placiau ?

Del slim USB HDD , tai kazkur maciau IDE to USB adapteri , tiktu , tik kaip butu su hardo maitinimu ? Molexu ta prasme

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man fatas geriau.pamenu kaip pirma karta pamaciau slim,tai net nusterau.guli tarsi dezute dvd. :ph34r:

o harda as mielai isideciau.tik kur network adapteri gauti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man slimas geriau.ne griozdas, naujesnis,pigiau taisomas.nereikia network adapterio pirkt. o hdd isorini pasijungi per usb ir wuolia! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as uz ps2 FAT'a, nes:

atrodo solidziau;

nera isorinio el. maitinimo bloko;

galima idet IDE HDD (geriau nei USB);

pries slim nieko neturiu pries, bet rinkciausi fat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As uz fata TIK vien del HDD, BET apie slim geras dalykas kad nereike Network Adapter'io ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As uz fata TIK vien del HDD, BET apie slim geras dalykas kad nereike Network Adapter'io :thumbsup4:

taip, nereik, bet network adapteris fat'ui reikalingas gal labiau del HDD, o slim jis integruotas, bet ar PS2 online gamai dar isvis gyvuoja :/ ? o va HDD iDE vidinis atrodo ir estetiskiau ir veikia greit, viskas OK. Tai tox ir pliusas, o siaip remontas tai ko gero brangesnis FAT, bet as turejau kelis metus, pirkes jau deveta ir nesugedo, tai kazkaip esu geros nuomones, cooleris ikaltas solidesnis, dirba laaabai tyliai, maitblokis vidinis, zodziu man patiko. dar pvz patiko tas kad GoW2 turejau dviem diksais PAL'ini, tai ant PS2 pats stalcius isvaziuoja, pakeiti diska ir pirmyn toliau, o slim'a reik zinot kada atidaryt, pakeist...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Daug kas sako, kad FAT labai didelis, nepatogus nesioti, man tai jis labai patogus nesioti ir visai nedidelis, su visais laidais laisvai telpa i maza Maximos maiseli ir dar daug DVD isidedu ir nusinesu tai pas draugus, tai pas drauge...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.