xargentum

PlayStation 2 vs. PlayStation 2 Slim

Rekomenduojami pranešimai

kalba aina apie ide hdd pajungima o ne usb hdd pajungima...

negalima sakyti kad hdd nesideda jei jam nera isvestos jungties...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kalba aina apie ide hdd pajungima o ne usb hdd pajungima...

negalima sakyti kad hdd nesideda jei jam nera isvestos jungties...

O aš apie gražumą :(

Įdomu koks privalumas IDE HDD jungti prei PS2? (Ar tik kainoje?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias dorklei1

Na zinokit manslimas tai kai koks vaikiskas zaislas.As pats imciau stora del dvieju priezasciu JO kainos

JO galimybe prisijungti harda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na zinokit manslimas tai kai koks vaikiskas zaislas.As pats imciau stora del dvieju priezasciu JO kainos

JO galimybe prisijungti harda

O tai koks skirtumas IDE HDD 3.5 colių prieš USB2.0 HDD 2.5 colių? Man žymiai geriau USB2.0 2.5 hardukas, nes galiu nešiotis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kiek zinau tj ant storo ps2 sunkiai eina tas USB hardas. Gal galit pataisyt ir pasakyt kodel taip yra??? man lb praverstu usb hardas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias dorklei1

Ne nu gal isproteje esat prie storo ps2 jungt usb harda prie jo jungt reik tik vidini tai ten visai kitas reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu storą ps2 ir man gerai :D Girdėjau, kad ps2 slim'ai greičiau kaista ir trumpiau lazeris laiko, todėl pirkau ps2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Storas tik tuom geresnis kad hdd dedasi, daugiau nematau jokio skirtumo, pas mane slim'as bet aušina labai gerai ir tyliai, kartais per dieną pavarau po 5-6 val ir nieko, tikrai blynų ant jo kepti nereikia. Beto ir mažas, nesunku kur ir nusivežti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias dorklei1

Sakau toks yra bajeris esu kazkur girdejes jog mazesnis ps2 buvo kurtas naudojantiems pilnai geltonom detalem is 3 saliu ne tokiu kaip kinija bet is dar lievesniu.Na sprendziant is to kokia sony kompanija yra burbulu puteja tai visko is jo galima tiketis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakau toks yra bajeris esu kazkur girdejes jog mazesnis ps2 buvo kurtas naudojantiems pilnai geltonom detalem is 3 saliu ne tokiu kaip kinija bet is dar lievesniu.Na sprendziant is to kokia sony kompanija yra burbulu puteja tai visko is jo galima tiketis

Taip sony ėmė ir tyčia pradėjo nekokybiškus gaminius gamint... Pievos visiškos. Aš pats turiu slim jau nuo gruodžio ir jokių bėdų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu storą ps2 ir man gerai :D Girdėjau, kad ps2 slim'ai greičiau kaista ir trumpiau lazeris laiko, todėl pirkau ps2.

Gryna nesamonė, storų lazeris kaip tik trumpiau laiko, o kaista abu vienodai. O pagal tave ps2 slim tai jau nebe ps2, nes rašei ''todėl pirkau ps2''?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Azotas sakau ką buvau girdėjęs ankščiau ir dabar paskaitęs čia suprantu, kad tai daugiau mažiau nesąmonė.

Juk yra ps2 slim ir ps2 :D Tai vat kadangi nepirkau plono ps2 slim, tai pirkau storą. Na žodžiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau skirtumo neturi ar storas ar plonas tik vietos atzvilgiu yra geriau plonasis todel as slim'a ir turiu kuris labai vieta taupo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane storas PS2, jam jau trys metai mazdaug. Veikia puikiausiai, dar jam ikaliau IDE hdd ir prisirasiau zaidimu, dabar zaidimai daug greiciau loadin'asi ir nereik klausytis lazerio dainu. Is gal 20 isbandytu zaidimu, visi veikia kuo puikiausiai su hd advance. zodziu geras dalykas. O del vietos, visvien as ji pasidejes po savo LCD monitorium, tai vietos jis nieko neuzima, o va ant slim'o tai jau nieko nepastatysi :D Bet uztat slimas butu patogiau kur nors keliaujant veziotis. Tik man jis tox trapus atrodo, kazkaip nekelia pasitikejimo, baisu suspaust ar sutraiskyt. O gedimu procentas manau tas pats, tik storojo dalys brangesnes. Bet kol kas jokiu bedu neturiu, tai nesuku galvos :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.