Shliuzas

Oblivion IV : Elders Scroll

Rekomenduojami pranešimai

Jau kaip visi zinote Oblivion IV startavo PC ir Xbox360 konsoleje , o pries keleta menesiu buvo isleistas ir PS3 kartu su Knights of the Nine add-on'u. Kadangi PS3 konsolei geru JRPG kolkas nera ( Enchanted Arms - tikrai nekoks ...) tai pabandziau vakarietiska RPG ir tikrai nenusivyliau , zaidimu saitai tikrai nepervertino sio rpg , jis beveik tobulas ir gali lengvai suvalgyti visa jusu laisvalaiki ...

Aisku Oblivion IV versija skirta pc yra geriausia su visais mod'ais ir t.t. ir konsoles jai neprilygs. Skirtumas tarp Xbox360 ir PS3 versijos nors ir nedidelis , bet visgi yra : PS3 grafika truputi astresne ir sviesesne (cia didelis pliusas , nes Xbox360 versija yra gan tamsoka ir tamsesnese vietose nieko nesimato be fakelo ar magijos) , uzkrovimo laikas zemelapyje pereinant is vienos vietoves i kita sutrumpejo , bet glitch'ai abiejose versijose isliko. Cia nuomone susidariau is video palyginimu , Xbox360 versijos neteko bandyti , bet zaidimo grafika tikrai blizga.

Jei kas zaide Xbox360 versija galetu pasidalinti ispudziais ...

Oblivion IV : Elders Scroll HD palyginimai :

http://www.gametrailers.com/player.php?id=...wmv&pl=game

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu aš žaidžiau Xbox360 versiją, tai grafika tikrai labai patiko, load taimai iš tikrųjų galėtų būti trumpesni, bet pakenčiami, nes kraunasi tik keičiant vietas pirmą sykį įėjus į naują vietą, išeinant nebesilaudina iš naujo žaidžiant tą patį kartą. Ant PC nebandžiau, nes mano PC gerokai per silpnas. Nu jei tikėti aprašymais, PS3 versija minimaliai geresnė nei Xboxo, nu bet kadangi nežaidžiau PS3 versijos, tai aišku negalėčiau palygint :?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ui Oblivionas iga laika buvo ir vis dar tebera Vienas ziauriausiu GPU Benchmarku - :) Grafishkai tai tikrai nepaprastai grazus zaidimas - na zinoma isheina dabar jau DX10 zaidimai tai ner konoreti :) senas jau :) du papildymai visdelto :) Nors man truputi nepatinak jo zaidimo stilius - pernelyg palaidas - bet skirtingai nei preishtaibuvusias dalis shito visa main qvesta pwerejau :) smagu buvo - bishki netrauke bet traukimas nera kritinis ant shito zaidimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurejau as tuos filmulkus oblivion netik ant ps3 bet ir ant xbox360 ir ant pc tai nusprendziau kad geriausia grafika yra ant PC antra vieta xbox360 o trecia ps3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziurejau as tuos filmulkus oblivion netik ant ps3 bet ir ant xbox360 ir ant pc tai nusprendziau kad geriausia grafika yra ant PC antra vieta xbox360 o trecia ps3

Butu gerai , kad pagristum savo nuomone...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Butu gerai , kad pagristum savo nuomone...

del pc tai cia nereiktu lygint nes su galingu pc tai grafika gal ir geresne,bet ar daug kas tokius turi,kai zaidi pc zaidima su vidutine grafika,tai visad galvoji kaip atrodo jis su high nustatymais,o tokiu tavo pc nepaveza,taigi kas is to ka gali pc,geriau va paziuret ka gali ps3 ir xbox360,o del siu versiju gerumo tai cia tik skirtumas toks kaip sugebejo pritaikyt vienai ir kitai konsolei,nes xboxui kurejam labai paprasta viska pritaikyt,o ps3 tai manau patingi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane sunervino vienas dalykas kai sužinoaju, kad Gamespotininkai mėgsta x360 daugiau, kodėl? Štai kodėl:

Štai čia yra ps3 oblivion įvertinimas:

http://www.gamespot.com/ps3/rpg/theeldersc...ag=tabs;reviews

O štai čia Xbox360:

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/theeld...ag=tabs;reviews

Pagaunat kampą?

Xbox'ą kažkos lašinukas vertino ir nusprendė padaryti vienu daugiau xbox soundą? Kodėl? Na, gal ir soundas geresnis, bet man pasirodė, kad Ps3 load taimai greitesni ir toliau matosi vaizdas, tokio blur nėra, bet ne ..aišku, kad xbox versija geresnė.. pf..

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafika tai grazi ner ka ce ir priestarauti, bet pac zaimimas reliai kvailokas dauk klaidu ir nesamoniu . viena is legendiniu :apiplesei pilieti iseini is namo uzsimeti nematomuma , pribega guarderis ir suima , kaip ir is kur jis galejo suzinoti kur ir kas apiplesineja nama , tokiu pastebejimu turiu labai dauk nes gama perejau keleis budais , pirmo lvl kur tai buvo padariti labai lengva ir max 35 nes jis man daugiau nebekilo kur zaidimas buvo sunkus , toli no relibes rpg stiliuje , dabar duodu 4 is 10 balu 1 uz gamo paleidima 3 uz grafika =4

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grafika tai grazi ner ka ce ir priestarauti, bet pac zaimimas reliai kvailokas dauk klaidu ir nesamoniu . viena is legendiniu :apiplesei pilieti iseini is namo uzsimeti nematomuma , pribega guarderis ir suima , kaip ir is kur jis galejo suzinoti kur ir kas apiplesineja nama , tokiu pastebejimu turiu labai dauk nes gama perejau keleis budais , pirmo lvl kur tai buvo padariti labai lengva ir max 35 nes jis man daugiau nebekilo kur zaidimas buvo sunkus , toli no relibes rpg stiliuje , dabar duodu 4 is 10 balu 1 uz gamo paleidima 3 uz grafika =4

nepatinka tai ir nerasyk cia..Man idomu tu uzsimetei chameleon 100% ar invisible..?Beje,kai eini plesti namo visu pirma turi niekas nepamatyt taves rakinejant spyna,visu antra iseinant.Jei kas bent kiek pamate,tai gali cia nerekt.

Klaidu vapse nepastebejau,viskas jame normaliai.(zaidziau ant pc,kelis kartus pilnai pereidamas,su pachais,addonais ir be ju)

Lygis kyla nuo tavo kiekvieno pagrindinio skill(priklauso nuo class),jei ju nekeli tai ir nekyla lvl.

Beje,geimas vadinasi The Elder Scrolls IV : Oblivion

Zaidimas geras,bet The Elder Scrolls III : Morrowind neaplenkia misiju kiekiu..

Ant Oblivion kai perejau visus gildus,misijas ir t.t. pasidare nuobodu.

Duodu 10/10,nes palyginus su Gothic 3,Two Worlds,The Witcher,Oblivion yra geriausias.

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai va vakar dar zaidziau o buvo toks bajeris , eilini karta lauziaus i nama aplink nieko ,apibegau kelis kartus, ilendu vidun tan jau sedi guarderis ir suima mane as jam i kaulus ,iseinu is namo nieko nera ilendu i kita miesto dali ir mane suima uz vagiste . klaidu dauk jai darai qvestu tai ju nepastebi kai bandai kaska padariti ir ziuri ar tai suveiks dazniausei nesuveike, nes jokio skirtumo nera kad ir kur padaritum belekoki nusikaltima tave vistiek suim, yra ar niera aplinkui kareiviu civiliu ir kitu padaru .tas labai kvaila

bandisiu ideti koke videjo kaip irodima tik nezinau su kuo nufilmuoti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krč užčiaupk savo žaptus.. ok?

gali nesvaigti kad suima, kai nieko nėra aplinku, hmm.. o kodėl man pavyksta visalaik.. aš net buvau pavogęs kaiką kai žmogų matau bet jis nusisukęs buvo. Na aišku čia ant PC.

Gali būti kad ant PS3 toks bugas yra bet abejoju.. žiūrint ant ko lošei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krč užčiaupk savo žaptus.. ok?

gali nesvaigti kad suima, kai nieko nėra aplinku, hmm.. o kodėl man pavyksta visalaik.. aš net buvau pavogęs kaiką kai žmogų matau bet jis nusisukęs buvo. Na aišku čia ant PC.

Gali būti kad ant PS3 toks bugas yra bet abejoju.. žiūrint ant ko lošei.

pilnai sutinku.. Neviena esu apvoges nama,zmogu ir t.t....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal matit yra skirtumas kiek vagi as iseinu pilnas ir nezine is kur atbegdavo guarderei ir suima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

heh reikia manuala pasiskaityti kur prie org. kompakto pridetas :) jeigu pamato tai gaudys visose miestuose nesvarbu kur bebektum, bent jau taip manuale raso kad tipo tie gardai labai protingi ir pranesa kitiems miestams kad tu nuskaltelis ir pan. bet jeigu turi aukstus levelius ant sneak ir pan. tai yra didesnis sansas prasmukti nepastebetam. Cia joks ne bugas cia taip zaidimu kurejai nusprende, kad taip turi buti, pritariu, kad tai biski kvailoka...bet tai ir nera realus zaidimas visokios baisos pabaisos tai kokio realumo jus norit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pff.. a tai tu bounty turi bondas?

Tai čia jau kita kalba, jeigu už tave kažkiek pinigų moka kad sugautų tai kad ir kokiam mieste būtum tave gaudys... žiūrint koks bounty jeigu ten virš tūkstančio tai tau jau kapai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.