Simonys

PS2 Piratiniai geimai nepasileidzia

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, vat neseniai nsipirkau PS2 ta maza, nucipavo ji man, kazkoki berods MATRIX cipa idejo, ir vat as dabar noriu is interneto siustis geimus, rasyti juos i DVD ir zaisti ant PS2, tai va parsisiunciau is torentu kazkoki tai geima, per alcoholi ji irasiau ant 4x greicio, naudojau Verbatim DVD-R kompakta, ir viskas gerai isirase, bet tai kai idedu i PS2 man jis neina, parododo ta melyna pradzia, paskui islenda logotipas kai jau jungia geima tas Play Station 2 ir paskui ismeta raudonam ten tam fone tip o netinkamas formatas disko, idekite ps1 arba ps2 formato kompakta.

ka tokiu atveju pasiulytumet daryti? gal as blogai irasau i cd? gal geimas koks blogas ar kas?

aciu uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Isijunk savo cipa, dabar cipas isjungtas ir uztai praso originaliu kompaktu, arba perkrauk konsole kelis kartus is kelinto karto buna uzsikrauna zaidimas, arba isjunk is elektros ir palaikyk isjungta puse minutes, po to vel ijunk...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, vat neseniai nsipirkau PS2 ta maza, nucipavo ji man, kazkoki berods MATRIX cipa idejo, ir vat as dabar noriu is interneto siustis geimus, rasyti juos i DVD ir zaisti ant PS2, tai va parsisiunciau is torentu kazkoki tai geima, per alcoholi ji irasiau ant 4x greicio, naudojau Verbatim DVD-R kompakta, ir viskas gerai isirase, bet tai kai idedu i PS2 man jis neina, parododo ta melyna pradzia, paskui islenda logotipas kai jau jungia geima tas Play Station 2 ir paskui ismeta raudonam ten tam fone tip o netinkamas formatas disko, idekite ps1 arba ps2 formato kompakta.

ka tokiu atveju pasiulytumet daryti? gal as blogai irasau i cd? gal geimas koks blogas ar kas?

aciu uz atsakymus

Tu jau pats ataskei i savo klausima Ps2 Slim(mazas) neskaito DVD-R kompaktu patariu naudot tik DVD+R

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu jau pats ataskei i savo klausima Ps2 Slim(mazas) neskaito DVD-R kompaktu patariu naudot tik DVD+R

Kaip suprast ps2 slim neskaito dvd-r? jis skaito ir dvd-r ir dvd+r :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai galit kas pasakyti aplamai kokius DVD skaito slimas?????

wat parsisiunciau du geimus ir nei vienas neweikia , per alkoholi neleidzia ten tu datatype pasirinkti, parsisiunciau kazkoki dar lewa game ant pabandymo tai leido datatype pasirinkti bet irasyt neisirase ( kazka uzstume alkoholis), tai per nero irasiau ir puikiai veikia.

tai cia gali buti kad tam tikru disku neskaito??? -.-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neskaito tik dvd-rw kompaktu iskirus ta pati naujausia modeli kur neseniai isejo. as tai rasau i verbatim per alkoholi dvd nusiperku - arba + kaip koie pigiau buna tuo momentu :) bet siaip dazniau +

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na man tai kiek r man ir draugu turejau tai apsie visur neskaite DVD -R

kad girdejau sako visi jog dvd- r geriau skaito ps2 negu dvd+ r :) beje man paciam panasiai yra, geriau dvd- r eina zaidimai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mesk n* tą alkoholį ir naudokis šituo (mano) gidu (linkas)

ok pameginsiu :thumbsup4:

Mesk n* tą alkoholį ir naudokis šituo (mano) gidu (linkas)

beje, per koki playeri atidaryti ta tavo video? per media playeri nerodo, per classic media playeri nerodo, per quick time nerodo, visi koekaj surasyti -.-

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norėčiau paklausti kokiu gidu naudojatės, kad įrašyti PS2 žaidimus?

Kokius kompaktus imti, žaidimas mačiau užima ~1,4GB tai manau paprasto DVD turėtų užtekti ar ne?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, norėčiau paklausti kokiu gidu naudojatės, kad įrašyti PS2 žaidimus?

Kokius kompaktus imti, žaidimas mačiau užima ~1,4GB tai manau paprasto DVD turėtų užtekti ar ne?

gido jokio net nereikia, rasyk su imgBurn ir viskas. ten image faila ps2 imeti, ir kepi 2x greiciu. geriausi verbatim, tdk diskai.
Ne į temą

nu nepyk mank keista kaip moderas klausia tokiu paprastuciu dalyku :beta:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

ok pameginsiu :D

beje, per koki playeri atidaryti ta tavo video? per media playeri nerodo, per classic media playeri nerodo, per quick time nerodo, visi koekaj surasyti -.-

vlc, googlei pasearchink ir rasi.
Redagavo cepa

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.