lama2

"Sulaikytas".. Kas tai?

Rekomenduojami pranešimai

Man pakambino numeriu Sulakytas ir kazkokia moteris sako mes is migracijos tarnybos ir klausia anr neturite draugu esanciu uzsienyje pasakiau ne sako tada netrugdysime viso gero. Po to pagalvojau ,kad mano tetis vokietijoi ir ar negalejo del jo skambint.

Redagavo lama2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

taigi cia tave apgavo pas tave trbt sonyericson o tau kas skambino uzsislaptines numeri todel taip ir raso sulaikytas.. ;D isdure tave

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi cia tave apgavo pas tave trbt sonyericson o tau kas skambino uzsislaptines numeri todel taip ir raso sulaikytas.. ;D isdure tave

O kode taip mandagei ri kokiu tikslu? (ir jo pas mane Sony Ericsson)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man panasiai buvo. paskambino i fiksuota ir tipo mamos paprase.. atejo ta ir klausia ar neturit ten tokio ir tokio sunaus tokiu ir tokiu vardu (neskaitant manes :rolleyes: ) tai buvo "ne, viso gero" :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man pakambino numeriu Sulakytas ir kazkokia moteris sako mes is migracijos tarnybos ir klausia anr neturite draugu esanciu uzsienyje pasakiau ne sako tada netrugdysime viso gero. Po to pagalvojau ,kad mano tetis vokietijoi ir ar negalejo del jo skambint.

mandagumas ne rodiklis, bande tave prigaut, ignoruok. teko ir man susidurt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai cia turbut visi tie telefoniniai sukciai,pasakytum,kad tevas vokietijoj paprasytu duomenu,tada paskambintu mamai ir sakytu,kad tevas policijoj ir duokit litu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...Nu tai ateikit , duosim tiek litu , kad nepanesit :rolleyes:

Redagavo mikr0bas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gerai cia masto,issiaiskina kur kas ir tada prasuka pinigus :rolleyes: gerai ,kad nepakibai :blink:

Matai kaip buna ;) reiskia taip apgaudinej senukus(ne vien). Visa laime ,kad cia tik sukciai ;). Redagavo lama2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai panasiai buvo, paskambino sako tavo mama padare avarija, ir reikia pinigu, tipo "kysio", as paskambinau mamai, sako viskas gerai, (jau zinojau ka daryti tokiu atveju) taigi pasilikau ta numeri atmintyje jei skambins zinosiu - afera :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is to pacio numerio speju tikrai neskambins, jie numerius kaip kojines keicia :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinau ir man yra skambine tipo tevas avarija padare reikia pinigu nuostuolius atlygint cia jau iskarto susipratau, nes susimetie ziauriai tarp kysio ir nuostuoliu atlyginimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai irgi skambino kazkada "witheld", tai siule VIASAT palidovine uzsisakyt :blink: O jei i tema, tai kaip duociau as jiem ta migracine.. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.