hdbitas

problemos su xbox360

Rekomenduojami pranešimai

Jo taip darau, ir jau turi pasijung pultas kai sukasi abu aplinkui bet kompo uzgesta o pultelio mirkset pradeda ir neprisiconectina ...

Bandyk pakeist baterijas :innocent: Redagavo IGNOLTA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo taip darau, ir jau turi pasijung pultas kai sukasi abu aplinkui bet kompo uzgesta o pultelio mirkset pradeda ir neprisiconectina ...

O jei nepades batareiku pakeitimas, tai laikyk ant pultelio ta mygtuka bet nepaleisk o tik tada spausk ant xbox'o.")

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

keiciau ir ne viena karta tas batareikas, jomajo juk ne durnas esu , ked nebuciau bandes pakeist :thumbsup4: tuoj imesiu video kaip yra...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei su pulteliu bandai ijungti konsole?Nes taip iskart pultas pasijungia (bent jau man)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo veikia gal 5menesius ar 6 :D

situos pat pultelius naudoju ant pc , ir bandziau dar ant arcade pajungti, irgi veike jie... kazkokia nesamone..

/ del video, tai man sitas puslapis visada nuluzes buna, lb retai ce galiu uzeiti, as pats ne is lietuvos...

bandziau visaip pasijungt, nuveziau atgal is kur emiau, sako ne musu problema o microsofto, rasyt reikia jiems :D tai neprisiruosiu...

dar nebandziau pajungt ant play and charge... manot gali padet?

Redagavo guzas21

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na puslapis daber veiks normaliai, galesi but daznesnis svecias.

o del gamepado tai nezinau kas tau padetu, play and charge kitas niekuom nesusijes, nors gi pabandyt.

biski nesupratau kaip tu juos ant acrade pajungi? ant PC tai suprantu kad turi adapteri, o per ji matau veikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na puslapis daber veiks normaliai, galesi but daznesnis svecias.

o del gamepado tai nezinau kas tau padetu, play and charge kitas niekuom nesusijes, nors gi pabandyt.

biski nesupratau kaip tu juos ant acrade pajungi? ant PC tai suprantu kad turi adapteri, o per ji matau veikia.

na as ant kaledu buvau nupirkes xbox360 arcade, ir ant jo bandziau savo pultus, jie prisiconectino iskarto, a pas mane elite...

jo, ant adaptario iskart ir prisiconectina dabar... na nzn, reiks rasyt microsoftui, kol nesibaige galiojimas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as ant kaledu buvau nupirkes xbox360 arcade, ir ant jo bandziau savo pultus, jie prisiconectino iskarto, a pas mane elite...

jo, ant adaptario iskart ir prisiconectina dabar... na nzn, reiks rasyt microsoftui, kol nesibaige galiojimas :D

tai cia tavo elilte'ui kazkas atsitiko, i garantini bandyk nest arba i supporta parasyk, tau atrasys i emaila ka daryt reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.