hdbitas

problemos su xbox360

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, panasu kad mano xbox360 arteja link RROD :D susiduriu su tokiais dalykeliais:

1) dauguma zaidimu pakimba tik paleisti, gaunu grafikos artifaktus (juodos juostos ismetytos po visa ekrana)

2) pajungus per component AV HD kabeli veikia tik TV mode, HDTV output mode mano LCD sako: "no signal"

gal kas susidurete su panasiomis problemomis? ar jau laikas kreiptis pas konsoliu meistrelius? :D

is anksto dekui uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Panasu, kad galas arteja tavo x360. Gali bandyt X-Clamp daryt, gal dar veiks kiek laiko. Siaip taisyt neverta, nes sumokesi tuos pacius pinigus, kaip pirkdamas nauja. Siulau ieskotis kas parduoda atskirai konsole su Falcon board, o senaji parduot kaip neveikianti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai sios problemos neissprestu tos pacios proceduros kaip RROD fixas ar toks dalykas kaip x-clamp?

Manau kad ne. Bent jau mano konsolei po valandos zaidimo zaidimas ne pastringa bet pazalioja ekranas, nueina tokiom linijom nuo virsaus i apacia, nzn nuo ko cia ir kodel, bet bandysiu ventiliatorius papyldomus det. O gal kas kokiu minciu turite del sito? Gal reikejo ne tik GPU bet ir CPU x-clampint? Bet manau kad tai nepades nes ispradziu jis gi veikia, nu nzn... Patarkit jei galit :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu auseku det tai tikrai nereik, su cpu ir buna, del ausinimo mosfito gnybtus trumpink B ir C (to mosfito kuris reguluoja sroves kampa kuleriams) , o kaip praktiskai perlytuot gpu as jau rasiau, kazkur.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o xbox 360 arcade su falkonais dabar leidzia? Ir apskritai ar leidzia juos ? Apsimoketu dabar pirkt arcade, ir ar didele tikimybe kad jis rroda gaus ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jei nauja pirksi, RROD nebus 100%. Bet gausi Liteon, taip kad ieskokis dar 300lt liteon'o keitimui. Beto, arcade pirkt nebeapsimoka, nes dabar jau galima isirasyt zaidima i HDD, o arcade jo nera. Pagalvok pires prikdamas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tiesiog labai keista kaip taip greit mano konsolei smertis atejo :/ su konsole dar tik puses metu, su falcon board'u. ir dar kiek pastebejau tuos artifaktus gaunu tik su keliais geimais.tik va tas hd av fenomenas nelb suprantamas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jam 300Lt nekainuos, nes jis DVD-ROM'ą turi, nuo senojo. Tad susitaupys, kad ten tipo galima rašytis žaidimus į HDD, tai viskas reikia juos rašytis? Nei dabar leakintą dashboard'ą rašiausi, nei ateitį jeigu manęs nevers jo nesirašysiu, o jeigu ir įsirašysiu, mano HDD žaidimų nebus, kam man, bus kompaktas ir tiek. Čia jau dabar žiūriu kaip rodiklis pasidarė, kad galima tai ir reikia.

Imkis arcade ~660Lt nuneši pas meitrą abu savo X, jis tau padarys iki 200Lt viskas, kaip aš kalbėjau sakė 150Lt su mano DVD-ROM'u. Nėra taip blogai. :-) HDD jau irgi tada turi nuo senojo. ;-)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o siaip kas esate susidure su sia problema HD AV HDTV mode neveikimu? ar galejo tai atsitikt xbox'ui su falconu boardu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nenoriu kurt naujos temos, tai klausiu čia. Kas gali būt mano xui? Pirkau dar neseniai 2mėn., o jau pirmos prblemos, pradėjo strigti pati konsolė. Ją įjungi ir bekraunant game pastringa, kartais užkrauna norm game, bet nulūžta beloadinant save. Palošt jau neina, kaip sakot, kas gali būt?

edit: xas 2006 gamybos, premium modelis

Redagavo Kkestutis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na susiradau temą jau sukurta. Taigi šiandien žaidžiau su XBOX, ir gavau tris lemputes, internete radau štai:

3 red lights = internal error. Contact microsoft

Tai čia RROD požymis ar kaip? :D Nes Ji toliau kaip ir veike kuo puikiausiai, jokių blogų požymių nepastebėjau... Gal turit minčių?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi vakar gavau ^^ elektra nusoko,nes PC isijunge ir x`as 3 lempas ismete bet vistiek viskas veikia

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.