hamann

Microsoft bans modded 360s

Rekomenduojami pranešimai

taip tau BANAS. MS turi toki smogiku bureli; jie vazineja po daugiabucius su pagaliais, skambina i duris, o kai atidarai ibega i vidu, suranda spintoje tavo xboxa, sudauzo, o tada nieko nesake pasisalina... draugelis pasakojo, jam tikrai taip buvo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Perskaičiau tą tekstą, tik problema, kad nuo to aiškiau nepasidarė. Būtų Hitachi, būtų kaip ir aišku. Labai smalsu pabandyt, kaip ten mano Samsungas, bet ir bijau. O ten kai užbanina, tai visiškai po Xbox Live negalima vaikščioti ar tik tam tikri apribojimai atsiranda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as rimtai klausiu?

rimtai klausi nerimta klausima. jei laido nekisi, taves nebanins. (bent jau kolkas)

Rezidentas, live tampa visiskai neprieinamas, is baninto bokso negalima netgi naudotis savo online profiliu aka gamertagu. o tas tekstas tai su neaiskumais tikrai, bet vis sistas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir girdejau kad kazkosk seniu burekis baladoja su lazdom i duris atidarai jas jie isiverzia suranda xbox360 uzlepta ir jy sudauzo nusijuokia tada seniai ir nubega :lol::D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o gal yra koks sarasas kur surasyta kada koki firmware isejo? nes as nelabai pamenu koks buvo naujas kai as flashinau , nes tai buvo velniskai senai, tad jauciu gaves ir as bana busiu:))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai net nereikalingas tas xbox live atsisiunti zaidima per PC isirasai i kompakta ir zaidi su draugu per du dzoistikus aisku idomiau butu per live lost

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai net nereikalingas tas xbox live atsisiunti zaidima per PC isirasai i kompakta ir zaidi su draugu per du dzoistikus aisku idomiau butu per live lost

is esmes as ir mazai tuo live naudojuos, man pagrinde jis visokiem demo parsisiust pazet ka verta rasytis ko ne :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is esmes as ir mazai tuo live naudojuos, man pagrinde jis visokiem demo parsisiust pazet ka verta rasytis ko ne :lol:

Manau youtubo uztenka pasiziuri filmukus ir nusprendi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau youtubo uztenka pasiziuri filmukus ir nusprendi

nu tu pazek caribu piratu filmuka;] (as pats jo nemates) bet esu tikras kad is jo sprest galima kad zaidimas geras. o is tiesu sudu š****;]

Papildyta po 1 minutės(-čių):

Dekui uz informacija. o kas gereu cipuoti xboxa 360 ar flesinti?

pagal dabartines zinias tai jei ruosiesi zaist xbox live ir dvdromas samsung, tai flashint. o kas liecia cipa tai velnias zino. beto brangiau kainuos aisku cipas.

o jei xbox live nerupi tai tik flashint. na ir siaip turbut as tavo vietoj flashinciau:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.