Tomka

Kaip LOGITECH Z5500 koloneles?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki gal kas turite tokias? Kaip ju kokybe? Seip atrodo ispudingai :thumbsup4: planuoju tokias isigyti, tik dar vis abejoju ar verta :mellow: seip jungsiu prie kompo. naudosiu muzikai ir filmams. Gal visdelto geriau namu kino sistema? :dance:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesenai isigijau, kaip uz tokia kaina (820 LTL) groja tikrai gerai ir uzhtenka, iki viso garso nebuvau atsukes, nes jau apie puse uzhtenka. Reikia laiko turbut prasigrot dar. Pasijunges prie xbox 360 (zaidimams su 5.1) ir prie dvd grotuvo (DVD filmams ir DTS-CD).

P.S. subas didziulis, taip kad apsiziurek ar tilps kambary.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nesenai isigijau, kaip uz tokia kaina (820 LTL) groja tikrai gerai ir uzhtenka, iki viso garso nebuvau atsukes, nes jau apie puse uzhtenka. Reikia laiko turbut prasigrot dar. Pasijunges prie xbox 360 (zaidimams su 5.1) ir prie dvd grotuvo (DVD filmams ir DTS-CD).

P.S. subas didziulis, taip kad apsiziurek ar tilps kambary.

O kaip garso kokybe? ar netruksta viduriuko ar aukstu? Nes bosa palyginus su satelitais tai truputi juokingai atrodo :thumbsup4: vieta jau subui seniai yra paruosta :mellow: tik va dar dvejoju del kokybes ir kaip man ji reiks prie laptopo pasijungti :dance: nes garso plokste yra juokinga tik mic ir du ausiniu isejimai, ttai turbut niekaip neis pajungti tiesiogiai ;) . teks pirkt kazka priedo koki dvd grotuveli ar isorine garso plokste. Kiek domejausi tai ten isejimai tulpiniai arba optinis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš buvau užsimanęs pirkt Z-2300. Jau beeik pinigus ruošiau, bet kažkas numušė norą. Z5500 geros yra kiek teko skaityt lrytas.lt forume :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teks pirkt laptopui isorine plokste creative, su optiniu isejimu. O as pasijunges per optini kabeli xboxa, per coax kabeli DVD, ir per line pasijunges telika.

Del kokybes tai kiekvienam skirtingai, man jos groja tikrai gerai, ne veltui bene vienintele turi THX sertifikata. Beda tik ta kad paciam valdymo bloke nera ekvalaizerio, bet jei jungsi ish laptopo, tai galesi pasikonfiguruot biski, ir atrast sau priimtina skambesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.