Hancock

Padekit del LIVE.

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane MegaNET internetas ir as pasijungiau su routeriu ir kai zaidi su kompu pvz Team fortress 2 tai tada dingsta ant xbox'o internetas o kai isjungiau zaidima iskart atsirado. Arba jeigu as su xbox'u internete bunu tai kompo internetas suleteja. Gal zinote kaip sia problema ispresti?Pas mane D-Link routeris.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mane MegaNET internetas ir as pasijungiau su routeriu ir kai zaidi su kompu pvz Team fortress 2 tai tada dingsta ant xbox'o internetas o kai isjungiau zaidima iskart atsirado. Arba jeigu as su xbox'u internete bunu tai kompo internetas suleteja. Gal zinote kaip sia problema ispresti?Pas mane D-Link routeris.

Nu tai seip negi tau pvz per xboxa siusi o ten bus greitis toks pats kaip ir turi but? gi naudoja vieni kito intikus :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu del to kad su leteja intikas taj buna tada reikia koki a+g routeri prikt nes tada abu feedina ta pati greiti bent jau cia ka as skaiciau :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar pas mane MegaNET internetas uz 40lt tai jeigu as pasidaryciau geresni tai nebutu tokiu problemu? Bet nesuprantu del ko visai dingsta ant xbox'o internetas. Raso kad Disconected from Xbox Live ar kazkas panasaus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jei tu pompuosi kaska ant pc su visa smarve kiek tik tavo netas isnesa ir tuo paciu noresi lost per LIVE tai aisku nieko gero nebus...

Ir rasyk mum interneto greicius savo, o ne kainas interneto...

Ir taip kuo didesny greity turesi tuo maziau sansu kad xbox live atsijungines , nes jei kompas sujungtas tam paciam tinkle (pvz. sakykim turi 2mb interneta) ir ziurai koky youtube , tai kitas asmuo prie xbox'o jau negauna pilno greicio kadangi PC ji isnaudoja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi tu zaidi ne lietuvos serveriuose, svarbu koks tavo greitis i uzsieni. Ir be to diena zaidziant jis 2x mazesnis, del piko meganetas mazina srauta.

Pas mane tas pats, jei ka siunciu su PC, tai LIVE zaidziant lagina ir signal strength buna ant minimumo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.