Ella

Gaming PC ar XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Turiu draugę, turi ji ir PS3, ir xbox'ą, tai sako, kad į PS3 net nežiūri, ir xbox žymiai įdomiau/geriau.

Idomus teiginys, kai tie patys zaidimai ant abieju konsoliu sudaro kazkur 90%, na gal tie ~10% ir yra tas "zymiai idomiau"...

Man asmeniskai viskas priklauso nuo zaidimu. FPS, RTS, MMO tik ant pc (nebent kazkoks exclusive), visam kitam puikiai tinka ir konsoles, plius jos turi daugiau exclusive zaidimu (bent jau mane dominanciu), tad tenka naudotis visais prietaisais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jokia konsole nekainavo 2,5k, kazka cia nusisnekejai. xboxas kai atsirado 1500lt, panasiai ir ps3., po metu kainos ju krito 20%.

nuejai uz 1.2k pasiemiai ir iki kitos konsoles pasirodymo gali but ramus, net kai ir kita pasirodis kokiais 2012 ar 2014m, nebutina is kart pirkti, dar zaidimu bus ir ant senos, metus dar gali palaukti ir tik tada pirkti, taip gaunas kad isturesi konsole kokius 7-8metus pries pakeisdamas.

o del MMO tai gaila man taves, sugadintas zmogus.

Pasidomek pries teigdamas kad nekainavo, PS3 kai pasirode kainavo 2.5k fat'as 60GB pats uz savo tiek ir mokejau dar priedo atskirai pirkau ir distancini uz 100 litu. Tiekpat ir visose kitose parduotuvese kainavo.

Va dar senas straipsnis http://www.technologijos.lt/n/straipsnis?name=straipsnis-2684&l=0&p=0

Redagavo cheburator

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasidomek pries teigdamas kad nekainavo, PS3 kai pasirode kainavo 2.5k fat'as 60GB pats uz savo tiek ir mokejau dar priedo atskirai pirkau ir distancini uz 100 litu. Tiekpat ir visose kitose parduotuvese kainavo.

Va dar senas straipsnis http://www.technolog...is-2684&l=0&p=0

Ne į temą

uz tiek pirkai? dabar dar labiau taves gaila pasidare.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomus teiginys, kai tie patys zaidimai ant abieju konsoliu sudaro kazkur 90%, na gal tie ~10% ir yra tas "zymiai idomiau"...

Man asmeniskai viskas priklauso nuo zaidimu. FPS, RTS, MMO tik ant pc (nebent kazkoks exclusive), visam kitam puikiai tinka ir konsoles, plius jos turi daugiau exclusive zaidimu (bent jau mane dominanciu), tad tenka naudotis visais prietaisais.

Susimoviau rašydamas :D Ne žymiai įdomiau, o tiesiog geresni exlusivai, valdymas jai patogesnis ir panašiai. Dėkui kad pataisei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.