Ella

Gaming PC ar XBOX 360

Rekomenduojami pranešimai

Turiu xboxa ir gera pc galiu pasakyt kad del geimiu man labiau xboxas kazkaip zaidziant labiau ytraukia ir pan dar patinka sakykim su draugu suzaist ka nors ..;D ir aisku xboxas is dalies pigiau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nuspresta - Xbox'a imsiu jau kita sav nes išvarau į londona, tik dar kaikas, ar nauji xbox'ai gauna tą red ring? Žiurėjau intike skaičiau kad kartais gali gauti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuspresta - Xbox'a imsiu jau kita sav nes išvarau į londona, tik dar kaikas, ar nauji xbox'ai gauna tą red ring? Žiurėjau intike skaičiau kad kartais gali gauti.

Slimai ? Ne

Fatai ? Jasperei negauna (tie kurie turi 2009~ arba didesne MFR date)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet youtubei yra nemažai klipu su tais red dot'ais ant slimu, ar čia jie fake ar tiesa? Nes byjau pirktis ir kekviena diena įjunginėt jį su baime kad bus red light'as...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nezinau kaip su xbox slim, bet nekilo noras ps3 paimti? Ten tai jau 100% ant slim negausi ylod. Aisku tau rinktis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai man ps3 patinka, ir va pažystamu klausiau kas turi ps3 ar xbox 360 vistiek sakė kad xbox 360 imtu jei turėtu vėl galimybe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebijok,jei ir slim gali gaut ta red ring of death tai sutaisoma ir tai galimybe jy gauti yra 1 is milijono jei gerai priziuresi neperkaitinsi,pasirupinsi kad visada svarus nepridulkijes butu ir kad gautu pakankamai erdves ausinimui aisku pora papildomu ausintuvu praverstu,tai tu ir negausi red ring of death.

Taip kad nera tos baimes imk slim ir galvos nesuk sau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant pc yra windows live tas pats kaip xbox live, su xbl acc gali pasijungt į windows live, o žmogui siulau pirkt xbox360 slimą, kadangi tokio galingumo AK kaip xbox'as kainuoja apie 2000 lt, o jei norėsi dar geresnės grafikos turėsi kišt dar daugiau, kai nusipirksi konsolę nereiks rūpintis kokia dalį reiks keist, iš jo bus išspausta tiek kiek jis gali.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks biudzetas?

Jokiu Slim RRoD nebuna, jie net raudonu LED'u neturi. Jei Slim'ai eina link perkaitimo, jie patys issijungia ir atvesta (bet tam jau labai uzkisus ji reikia laikyti, ir zaisti 24/7).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai imčiau PS3, nes prietaisas solidesnis, daugiau funkcijų, o svarbiausia puikiai atitinka mano poreikiams. Jei paimsi PC, sumokėsi daug, bet ir galėsi daugiau veiksmų su juo atlikti, o XBOX puikus tik žaidimams, plius turėsi mokėti už Live paslaugą (jei domina Online žaidimai). Jei TIK žaidimams, tai rinkčiausi XBOX. Viskas labai paprasta, čia net galvoti per daug nereikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu draugę, turi ji ir PS3, ir xbox'ą, tai sako, kad į PS3 net nežiūri, ir xbox žymiai įdomiau/geriau. Aišku, kiekvienas pagal savo skonį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As uz konsole (PS3 ar X360 tavo valia rinktis) :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As tai irgi uz konsole. :( Konsoleje yra vienas dalykas kuris man patinka nereikia nieko rasyti, jokiu game, pvz- nusiperki orginalu game X360 ydedi i konsule ir iskart losi jokiu nesklandumu nera, o ant PC, tai dar rasai, dar neysiraso, reikia crack ir pns. Nu as uz Konsules ir viskas! Tokia mano nuomone :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniskai turbut daugiau gyvenime nebepirksiu konsoles, man kaip MMO gerbejui tai tik PC nes konsole neturi tokio pajegumo kad 200 ar 1000 zaideju sutalpint i viena zona. Ir siaip per MMO praradau skoni zaidimam, nebeidomus jie visi pasidare, beveik visi labai retas idomus :D Va todel ir PC. Be to manau PC dabar uztenka viena kart i 5 metus atnaujint. Tik skiriasi kainos tarp ju dvigubai, naujai pasirodziusi konsole 2.5k kainuoja o PC atitinkamai naujas 5k kainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Asmeniskai turbut daugiau gyvenime nebepirksiu konsoles, man kaip MMO gerbejui tai tik PC nes konsole neturi tokio pajegumo kad 200 ar 1000 zaideju sutalpint i viena zona. Ir siaip per MMO praradau skoni zaidimam, nebeidomus jie visi pasidare, beveik visi labai retas idomus :D Va todel ir PC. Be to manau PC dabar uztenka viena kart i 5 metus atnaujint. Tik skiriasi kainos tarp ju dvigubai, naujai pasirodziusi konsole 2.5k kainuoja o PC atitinkamai naujas 5k kainuoja.

jokia konsole nekainavo 2,5k, kazka cia nusisnekejai. xboxas kai atsirado 1500lt, panasiai ir ps3., po metu kainos ju krito 20%.

nuejai uz 1.2k pasiemiai ir iki kitos konsoles pasirodymo gali but ramus, net kai ir kita pasirodis kokiais 2012 ar 2014m, nebutina is kart pirkti, dar zaidimu bus ir ant senos, metus dar gali palaukti ir tik tada pirkti, taip gaunas kad isturesi konsole kokius 7-8metus pries pakeisdamas.

o del MMO tai gaila man taves, sugadintas zmogus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.