ViPeRkillz

Windows 7

112 nariai prabalsavo

1. 1. Kokia operacine sistema naudojate? (galimi keli variantai)

• Windows Vista
      28
    • Windows XP
      83
    • Windows 98, 2000, NT ir kt.
      2
    • Linux
      3
    • MAC
      1
    • Jau turiu Windows 7
      14

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, nauja operacine su slapyvardziu Windows 7. Vista nepateisino vartotoju lukesciu (nors as tikrai nesiskundziu), todel kuriama naujoji operacine kuri mus pasieks 2009-uju antroje puseje.

Trumpai kuo ji skirsis nuo senos galite pasiziureti balsas.lt, o detalus beta versijos aprasymas stai cia - windows 7: walkthrough, boot video and impressions.

Jei turite touchscreen :wacko:

Na as pats tai naudoju dvi operacines, XP ant stacionaraus (sukasi 2 metus be priezuros), ir Vista ant laptopo (na, pati save defragmentuoja, indexuoja ir tt., prieziuros nereikalauja).

Siaip XP mano poreikius tenkina, bet negalima sedet su sena operacine ir kaip geek'ui sakyt "cia patys geriausi windowsai", reik ziuret i prieki, nes anksciau ar veliau reiks pakeisti. Man paciam prireike laiko priprasti ir perprasti Vistos "navaratotus", bet jau daugiau nei metai problemu neturiu. Ziuresim kaip bus su Windows 7.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu tikėkimės jog microsoft gera produktą padarys, nes pas mane vista ėjo į šiukšledėže po 2 dienu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siandien isirasiau Windows 7 Pre-Beta versija , tj galiu pasakyti super dalkelis , kompas veikia zymei sparciau nei budamas su vista , ir seip labai patogus interfeisas :thumbsup4: , siulau visiem isbandyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na vienas dalykas ant vista tai tikrai nervina. Veikia ji man labai letai, nors pas mane stovi 4gb ramu. Kiek skaiciau apie Windows 7 bus spartesnis 20%, ir mano nuomone si windows versija bus populeresne uz Vista

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju windows xp ant stacionaraus kolkas problemu nera, ir windows vista ant loptopo. Vistos dar neperpratau, kadangi naudoju vos savaite :) yra daug uzknisanciu dalyku. Reikes ateiti isbandyt windows 7 jau is nemazai zmoniu girdejau, kad neblogi win.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WIN7 rys maziau resursu negu VIShTA? nes pas mane gan smagiai sukas dabar XP ir PC gan senas tai updatintis i nauja operacine kuri rytu daug resursu butu biski problemiska..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

WIN7 rys maziau resursu negu VIShTA? nes pas mane gan smagiai sukas dabar XP ir PC gan senas tai updatintis i nauja operacine kuri rytu daug resursu butu biski problemiska..

taip maziau, bet jei tavo pc senesnis tai tau neverta nieko judint, palik xp ir dziaukis pakolkas.

kai keisi PC po keleriu metu galesi is kart WIN7 isirasyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant Vistos stumia tik tie, kurie ją išbandė kol nebuvo SP1 bei tie, kurie jos net nebandė, o prisiklausė, ką šneka kiti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau VISTA, na nezinau, ne ant tiek ji gera, kad ja keisciau y XP. grazi, nesuderinama. XP geriau ir kaip sakant kai yra XP be baimes galiu buti ir buti. net jei ir windows 7 taip pat nepateisintu vilciu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant Vistos stumia tik tie, kurie ją išbandė kol nebuvo SP1 bei tie, kurie jos net nebandė, o prisiklausė, ką šneka kiti...

Jo jo. As kaip profas windows sistemu - galiu pasakyti - Vista naudoja tik tie, kas neadministruoja jos.

Tie kas nusipirko kompa ir priverstinai gavo vista.

Tie kam labiau svarbu blizgesys nei pati sistema.

Vistos nepakencia VISI adminai. Ji durna, ji su domeno kontroleriu isdirbineja vapsie kas sauna i galva, kai tuo tarpu xp sau sedi tyliai kamputyje.

VISTOJE NIEKO isvis NIEKO nera to ko nebutu XP [funcinemis galimybemis, neskaitant siftravimu]. Vista, kaip ir niekam tikusioji Windows 7 - tik tiem, kas nieko neraukia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Naudoju Vista Bussines Premium (originali) su ijungta Aero aplinka. Stabdymo nera. Nepaisant to, kad naudoju aisku stabdi - NIS 2008. Laptopas Dell Vostro 1510.

Anksciau naudojau Win 3.x, WinNT3.x-4, Win95, 98, 2000K, XP. Nenaudojau WinME. Zinios xNIX OS yra labai pavirsutiniskos. Nors Netscape Navigator pirma karta pamaciau ant Solaris.

Ilga laika naudojau WinXP. Perejus prie Vistos sunku buvo pora savaiciu. Dabar prie XP grizti nesinori. Lygiai taip pat kaip buvo sunku pereiti nuo win3.11 i Win95. Bet padirbus pora savaiciu su Win95 nesinorejo grizti i 3.11

Lyginimas win98, winXP ir winVista nekorektiskas. Visos sios OS veikia greitai ir stabiliai, kol nesuinstaliuoji Critical Updates. Iskart po to kompiuterio greitis krinta ziauriai. O naudoti be siu update - kvaila ir nesaugu.

Ar pereisiu prie Win7 - klausimas. Kol kas Vista patenkina pilnai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.