xargentum

Kas galit padet?

Rekomenduojami pranešimai

Kas galit padet surast Info apie mano TV nes niekur nerandu,noriu as suzinot ar mano TV PALAIKO NTSC...mano modelis Sony KV-21T5K..google ieskojau niekur padorios INFO neradau...ir beja sry jei ne ten sukuriau tema... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kas galit padet surast Info apie mano TV nes niekur nerandu,noriu as suzinot ar mano TV PALAIKO NTSC...mano modelis Sony KV-21T5K..google ieskojau niekur padorios INFO neradau...ir beja sry jei ne ten sukuriau tema... :)

Dažniausiai jei telikas multisisteminis, tai jo meniu rankiniu būdu galima pasirinkti sistemą auto, pal ar ntsc. Tai paieškok, ar meniu nėra kažko panašaus. Nors jei nėra, dar nereiškia kad TV tikrai ne multisisteminis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai kad nieko ner ten o jei gale teliko parayta kad 50Hz tai ka cia daznis?Ar kas?Nes kai kur buna parasyta 50-60Hz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo NTSC ir būna 60Hz dažniu, o PAL - 50Hz. Pataisykit jei klystu :roll:

Butent taip ir yra.

O jei telikas nenesa 60hz [ntsc], pas tave stipriai begs kadrai, zodziu nepazaisi. jei nesa bet rodo nespalvotai, ps2 chipavimo reikalas, primityvus chipas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xargentum, o tu negaletum but informatyvesnis rasydamas temos pavadinima, nes jau kelinta tema nesuprasi ko nori... nejau taip sunku?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei chipuotas PS2 wistiek waizdas bus nespalwotas?

taip. bet ziurint koks cipas :)

Neklaidink, jeigu normalų čipą įsistatysi atsiras visos spalvos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.