Dzozas

ports forwarding\portu atidarymas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, tai va mano klausimas butu toks:

Visu pirma man reikia atsidaryti Warcraft 3 portus, kad galeciau host'int, ir dar butu neblogai atsidaryti cs, kad galeciau kurti serverius, taigi pradedam:

Pries kelis menesius pasiemiau nauja TEO plana - optimalus +. Jie man dave ta skurduji Pirelli marsrutinizatoriu, ir mano IP pasidare vidinis (kai anksciau sededavau su baziniu budavo isorinis). Pas drauga yra mikrovisata intikas, taipogi vidinis, bet jis kazkaip atsidare Warcraft portus, ir dabar gali hostint. Buvo atejes pas mane, bande irgi atidaryti, bet kazkas nesigavo.

Tai va, gal kas turit kokiu minciu kaip juos atidaryti ar gal koki gida duosit.

P.S. Nei PlayManijoj nei intike lietuviskai nieko gero neradau (tik angliskai kur laaaaaaaaabai daug prirasyta man nezinomu terminu). Butu gerai Lietuviu kalba :)

P.S.S. modelis Pirelli DRG A125G

Kas pades ir tikrai veiks atiduodu visus savo taskus (176) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Ne į temą

Jei nepaslaptis koks skype? :)

Lukrinas bent jau profilyja parasyta....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki.

Įeinate į (pagal nutylėjimą) web IP adresą 192.168.1.254

Įvedate login ir slaptažodį, kokį davė jums TEO ir įeinate į modemą.

Nuotrauka

Toliau įeinate į skiltį SECURITY.

Nuotrauka

Toliau jums yra pasirinkimas:

1. Pasinaudojant PORT FORWARDING nukreipti tik jums reikalingus portus.

Taigi spaudžiame PORT FORWARDING skiltį.

Nuotrauka

Spaudžiam NEW ENTRY. Ivedam hostname į kurį nukreipiamas portas. Ivedame protokolą USER DEFINED.

Nuotrauka

Atsiranda lentelė su APPLICATION ir juosta NEW SERVER PORTS

Spaudžiam ją.

Nuotrauka

Pasirenkame norimą protokolą, pvz TCP

Nuotrauka

Ivedame norimą portą arba portų tarpą (range) ir į kokį portą ar range norime nukreipti.

Nuotrauka

Štai ir viskas. Dabar jeigu bus užklausa šitam portui tai jis automatiškai bus peradresuotas jūsų kompiuteriui.

2. Duoti pilnai išorinį IP savo kompiuteriui, naudojant Demilitarized zone funkcija, kitaip vadinama DMZ (minusas tokio budo yra toks, kad visi jūsų portai bus atidaryti jeigu nėra Firewall ir jūsų kompiuteris yra labiau pažeidžiamas. Bet jeigu stovi geras internet security (tikrai ne NOD32 ar AVAST) tai jums nėra ko bijoti)

Spaudžiam Security kaip nurodyta aukščiau ir DMZ HOST

Nuotrauka

Žymime ženkliuką DMZ Host IP address ir į lauką ivedame savo vidinį IP, kurį galime matyti pagrindiniame puslapyje.

Nuotrauka

Štai ir viskas.

Jeigu kils klausimų - rašykite.

P.S. Iš tikrujų Pirelli visai neblogas routeriukas ir veltui jūs ant jo varote noriu pasakyti. Beveik visos reikalingos funkcijos išskyrus WDS ir AP bridge jame yra.

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darau viska kaip parasyta sitam tutorial bet man vistiek l2 servo neina paleisti... Gal turit kokiu geru ideju?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.