Axelis

XBOX 360 DVD-ROM

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, iskilo tokia problema. Pries kelis menesius pirkau naudota x360. Sake, kad Hitachi 79 romas ir, kad jis chipuotas. Bet pagal si paveksleli Nuotrauka Mano DVD-Rom yra Philips arba Benq, taip pat laidelis kuris matosi nuemus konsoles priekine dali yra bltas, o tai taip pat reiskia, kad tai Philips arba Benq. kaip tiksliai issiaiskint koks ROM'as ir ar gali but, kad chipuotas ar pardavejas nusisnekejo ir konsole yra flashinta? Aciu uz atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gali pažieti išardes o pardavėjas specialiai pasakė kad 79 kad daugiau pinigu nuplėšti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tu dziaukis, kad ne Hitachi. Su benq maziau isbanintu ant XBL.

Bet benq sunkiau irasytus zaidimus ima. Turiu keleta problemu su kaikuriais zaidimai, bet updeitas mane isgelbejo, tik HDD vietos mazai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet benq sunkiau irasytus zaidimus ima. Turiu keleta problemu su kaikuriais zaidimai, bet updeitas mane isgelbejo, tik HDD vietos mazai :D

Man ant benq tik GTA 4 nespedavo kraut. Isirasius i HDD viskas normaliai. BEt jei jau labai daznai nespeja kraut tai siulyciau pagalvot apie lazerio keitima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ant benq tik GTA 4 nespedavo kraut. Isirasius i HDD viskas normaliai. BEt jei jau labai daznai nespeja kraut tai siulyciau pagalvot apie lazerio keitima.

GTA4 tai standartiskai nespeja teksturu kaut, bet uzknisa, kad kartas nuo karto losian Assasins Creed uzlagina kokiai 1-2 sekundems. Net Forza 2 retkarciais uzlagina... Kiek lazeris pas mus Lietuvoje kainuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sitoks tiktu? http://cgi.ebay.co.uk/XBOX-360-Laser-Lens-...A1%7C240%3A1318 Kaina tai maza, visai apsimoka pirkt :)

Dar prie kito benq lazerio raso "compatible with all regions". Ka tai turetu reikst, nes manau as pats klaidingai supratau :)

Taip, tiks. O tas prierasas reiskia, kad tinka bet kurio regiono konsolei(NTSC, PAL, NTSC-J ir t.t.)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.