DeiXaz

Memory Stick..

Rekomenduojami pranešimai

Sveijki..Man reiketu pagalbos del Memory Sticko..Pirkau psp ir buvo 4gb korta fake..Ir man yra beda su zaidimais..Ne visi zaidimai eina vieni zaidimai eina bet kaikuriuose vietose psp issijungia zaidziant arba isvis ijungiu zaidima ir psp issijungia....Megstu GoW bet man buna tjp isimetu zajdima pazaidziu nueinu iki tam tikros vietos ir issijungia tada bandau kitokio dydzio versijas ir t.t po biski palosiu ka man daryt? Jau esu Bandes Cso,Iso zaidimus skirtingais dydziais pacyzdziui Cso 250mb,1,23gb, Iso 414mb,1,14gb..Gal galit padet?

DeiXaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveijki..Man reiketu pagalbos del Memory Sticko..Pirkau psp ir buvo 4gb korta fake..Ir man yra beda su zaidimais..Ne visi zaidimai eina vieni zaidimai eina bet kaikuriuose vietose psp issijungia zaidziant arba isvis ijungiu zaidima ir psp issijungia....Megstu GoW bet man buna tjp isimetu zajdima pazaidziu nueinu iki tam tikros vietos ir issijungia tada bandau kitokio dydzio versijas ir t.t po biski palosiu ka man daryt? Jau esu Bandes Cso,Iso zaidimus skirtingais dydziais pacyzdziui Cso 250mb,1,23gb, Iso 414mb,1,14gb..Gal galit padet?

DeiXaz

geriausia iseitis pirkti nauja :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pabandyk suformatuot ir per nauja irasyt geima.

kai as turejau fake korta padejo

jei nepadeda pirk ORIGINALIA nauja :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kj Formatini tj ir firmware issitryna nu chipas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kj Formatini tj ir firmware issitryna nu chipas?

Nu įdomiai čia paklausiai, net sunku suprast. Kortelę formatuojant išsitrina tik tai kas yra kortelėje, o firmware yra pačiame PSP, todėl jis niekur nedings. O ka čia apie čipą klausi, tai išvis neaišku..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu įdomiai čia paklausiai, net sunku suprast. Kortelę formatuojant išsitrina tik tai kas yra kortelėje, o firmware yra pačiame PSP, todėl jis niekur nedings. O ka čia apie čipą klausi, tai išvis neaišku..

Na as PSP turiu vos ne 2 men dar nlb ka ir suprantu cia..Chipu pavadinau nes seniau turejau ps2 o nzn kjp tj vadint ant psp..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ant psp tiesiog yra perasoma/atnaujinama firmware. Chipas cia neprieko :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai gal cia del psp ? na jei ne tada geriau jau pirkt nauja nes pas mane 4gb korta irgi biski puliuoja nes reikia poperiuka ikist kad nepastriktu game bezaidziant :) o su 8 gb korta viskas tiesiog perfekt :) siap zinau patikima zmogu kuris kortas pardavineja jei noresi galesiu parasyt kaip su juo susisiekt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai gal cia del psp ? na jei ne tada geriau jau pirkt nauja nes pas mane 4gb korta irgi biski puliuoja nes reikia poperiuka ikist kad nepastriktu game bezaidziant :) o su 8 gb korta viskas tiesiog perfekt :) siap zinau patikima zmogu kuris kortas pardavineja jei noresi galesiu parasyt kaip su juo susisiekt :)

Nea, su psp viskas ok..Klausiau to kuris pardave psp sake ta fake korta epasiduoda o su kitom kortom geraj..Tj kaledom pirksiu SanDisk MS Pro Duo 4GB...Beje SanDisk geras korteles gamina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu keleta klausimu del SanDisk korteliu...Taj va kelias dienas vargau ir pagaliau uzsidirbau 200lt..Tj noreciau paklaust Ar SanDisk yra Fake korteliu? Ir jai yra biski durnokas klausimas ant kuriu ant 4gb ar ant 8gb ar ant abieju tiek pat faku? Kokias jus korteles naudojat?

DeiXaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu keleta klausimu del SanDisk korteliu...Taj va kelias dienas vargau ir pagaliau uzsidirbau 200lt..Tj noreciau paklaust Ar SanDisk yra Fake korteliu? Ir jai yra biski durnokas klausimas ant kuriu ant 4gb ar ant 8gb ar ant abieju tiek pat faku? Kokias jus korteles naudojat?

DeiXaz

San disk kiek zinau nera, o jei yra tai labai mazai, Lietuvoje nera..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tj saunu :P Beje as ka tik is LinkoManijos atsisiunciau Tom Clancy's EndWar ir cia yra v-endpsp.001,002,003,004,005,006,007,008 ir v-endpsp.sfv gal zinot kjp man pasidaryt kad veiktu ant psp?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.