GorDo

CoD: world at War

Rekomenduojami pranešimai

Nu ant Hard tai tikrai nelaukia, pila iš visų pusių, bėga su peiliais nudurt bando, granatas laido ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zaidas tai liux ;D vietom per sunkus, katik praejau uz rusa snaiperi pirma misija tai dabar po kazkokius javu laukus su tankais lekiam,bet seip zaidas isliko toks pats geras kaip ir CoD4 tik mp dar labiau patobulino,nors man asmeniskai tu tanku galetu net nebut, man be ju idomiau kazkaip ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip su zombiais sekasi? Iki 23 lygio nuėjau. Įdomu, kiek jų iš viso yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man pasirode per trumpas. Kaip uzsedau, tai per kazkur 5h praejau. Bet pakankamai kokybiskas zaidimas. Duodu 9/10.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man pasirode prastas gan,na pagal nauju zaidimu grafika dabar,destrukcijas,dinamini veja,ugni,ir pan,tai sitas man nepadare ispudzio,visu pirma jokios judejimo laisves,eini tik is anksto nustatytu takeliu taip galima sakyt,nu sorry jau tikrai,man cod4 koki ispudi palikes buvo tai sitas jau nepaliko jokio ispudzio,aisku gafika gera,efektai,bet is kitos puses medziai ir vis augmenia atrodo, na po far cry2 jau prastai tikrai,o tas dalykas kad negali apeit net namo ar medzio nes ten eiti negalima tai cia jau visai tragedija siaip laikais

sorry bet man tai paliko toki ispudi :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ner ten kada i ta siubuojancia zole ziuret - bombos krenta, kamikadziai lekia, spek saudyt tik.

surantu bet net i sona negali nueit nei kiek nu tai jau sorry,tokio gero zaidimo noretusi ir kazkiek laisves,o ne paskui kitus begiot,ir kare siaip nebuna tokio karstakosiskumo kaip cia rodo,akis isdege visi lekia

gal per daug to veiksmo netgi jau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu apie laisve tai jo, galejo padirbeti daugiau , kaip sake, eini takeliu niekur negaledamas nusukti. Patiko tas kad daug veiksmo, COD5 geriau pasirode uz BIA:HH, pasijauti labiau esantis kare. O apie trumpuma patyliu, nesitikejau isvysti bagiamuju raidziu taip anksti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu apie laisve tai jo, galejo padirbeti daugiau , kaip sake, eini takeliu niekur negaledamas nusukti. Patiko tas kad daug veiksmo, COD5 geriau pasirode uz BIA:HH, pasijauti labiau esantis kare. O apie trumpuma patyliu, nesitikejau isvysti bagiamuju raidziu taip anksti.

na kad pasijauti kare tai cia dar nesakyciau,mane kazkaip labiau itraukia i zaidima kai ne toks greitas veiksmas buna,o kazkiek ir galva tenka pagalvot,cia greiciau jausmas toks kad tave tiesiog imeta i pati musio lauka,duoda i ranka ginkla ir paleidzia,tik begti nera kur ,o tik takeliu va tas tai visai neduoda pasijaust kaip kare

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kad pasijauti kare tai cia dar nesakyciau,mane kazkaip labiau itraukia i zaidima kai ne toks greitas veiksmas buna,o kazkiek ir galva tenka pagalvot,cia greiciau jausmas toks kad tave tiesiog imeta i pati musio lauka,duoda i ranka ginkla ir paleidzia,tik begti nera kur ,o tik takeliu va tas tai visai neduoda pasijaust kaip kare

COD ir BIA HH lygint, tai nežinau, kaip koki Need For Speed su Richard Burns Rally(jei suprantat apie ką aš)

O šiaip žaidimas labai patiko. Dabar tereikia rast dar viena gamepad'ą ir su zombiais pažaist.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Japonai kamikadzės šiaip tai ir lėkdavo kaip akis išdegę, o ir šiaip nemanau kad per karą žmonės begdavo atskirai nuo komandos, t.y pavieniui... Juk iškart nukepę būtų juos... :D Sekmės lošiant, geras game.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš tai su Mirror's edge kankinuos dbr :]
Redagavo Baikas
TAGAI

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip su tuo co-op tipo galima dviem zasit turint du pulteliusprie ar ten tik per tinkla susijunge gali zaist ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką, zombių modo niekas nepasiekė dar?

Aš pasiekiau, bet ilgai neištvėriau. Iki 4 raundo. :] Neatkaliau technikos, kaip geriau saugotis + laiko nelabai buvo žaisti. Patiko muzikėlė, kai jau "Game over" ;]

o kaip su tuo co-op tipo galima dviem zasit turint du pulteliusprie ar ten tik per tinkla susijunge gali zaist ?

Galima su dviem pulteliais žaisti. :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.