KingRun

klausimelis paie visa virtuon

Rekomenduojami pranešimai

Taigi noreciau paklausti ar kas susidurete su tokia problema ir gal zinote kaip ja isspresti.

Siandien atsiemiau is banko visa virtuon kortele sumokejau ten tuos 20lt ir dar pervedziau pinigu islaidoms , gryzes namo norejau nusipirkti preke internetu bandydamas nusipirkti gavau pranesima kazka panasaus y the payment was denied by the credit card issuer (kaip supratau atsauke seb bankas) bandziau sujungti su paypal deja parase ta paty ,taigi as nezinau ar dar nepervesti pinigai ar cia problema kazkur kitur (nors abejoju kad pinigai eina 5 val)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip kartais buna. Arba nera pinigu pervesta i kortele, arba bankas dar neaktyvavo korteles pirkimams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei per telebanka matai kad kortelej pinigu yra, tai turetu viskas but tvarkoj. Paypal registruojantis svarbu tiksliai nurodyt adresa kokiu registravaisi imdamas kortele benke. Jei visgi ir vel nepavyks, siulau susirasyt su banku per telebanko vidine pranesimu sistema.

Taip pat isitikint ar ivedi teisinga CVV koda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

deja telebanko neturiu o del adreso dar paziuresiu

EDIT:

pakeiciau adresa taip kaip parasyta ant lapo kury man dave banke bet vistiek paypal sako: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Xm... Na nezinau ka ir patart dar. Pabandyk paskambint 1528 i SEB'a ir paklaust ar yra pinigu Virtuono saskaitoj tavo. Arba banke pasitikrint likuti. Nes panasu kad tuscia kortele, o pririsant prie Paypalo, paypalas nuima apie pora litu, kad patikrint ar kortele galioja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taj as zinau kad paypal nuima bet tai as nesuprantu kodel tada jei neperveda pinigu(as abejoju ar paskambinus man pasakys saskaitos likuti,nes ne mano vardu registruota kortele)

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tipinė situacija. Viskas čia yra easy ir greitai sutvarkoma. Nueik į seb.lt (internetinė bankininkystė)->Pranešimai->Aktyvuoti kortelę. Ar kažkaip panašiai. Parašyk jiems, kad nori aktyvuoti ir viskas bus. Ten pastebėjau, kad net kai pasirašai dokumente po "Prašau aktyvuoti mokamąją kortelę", nelabai kreipia dėmesį. Reikia parašyti internetu, kaip nurodžiau, ir viskas bus ok. Sėkmės!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

umm kaip ir sakiau as nesu susidares sutarties del internetines bankininkystes pas mane tik visa virtuon as neturiu visa electron kuri yra susieta su ja(ir nezadu e-banko darytis nes ir taip turiu hanza.net per kury galiu pervesti pinigus y visa virtuon, man reikia kad veiktu kortele nes niekur negaliu naudotis visur raso kad bank has denied , arba payment denied ir t.t)

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau virtuono nereikia susieti su kuo nors. Gi kai gavai Visa Virtuon, turėjo duoti ir prisijungimo prie e-bankininkystės kortelę, ir vartotojo ID, žodžiu, viską.

Edit: O jei aš pats klystu, tada geriausias, tačiau daugiau laiko atimantis, būdas būtų nueit į SEBą ir kad banko darbuotoja prie tavęs aktyvuotų kortelę ir pati patvirtintų, jog viskas ok.

Redagavo trad

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko man nedave as davs prasyma del visa virtuon parasiau kad noriu naudotis kortele tam kad naudociausi interneto paslaugomis ir pinigu pervedima galeciau daryt (ten rejkejo pasirinkt X padet y kvadratelius :) ) bet tai kazkokia nesamone negali iskart aktyvuot tos korteles ar cia saiposi as nesuprantu (as negaliu nueit y banka nes ne ant mano vardo registruota kortele) bet ant laisko virsaus parasyta demesio kortele neaktyvuota reikia aktyvini ir t.t. (O zemiau viso to tusinuku parasyta 2010/10 ) taj as nezinau ka jie cia issigalvoja , as jiem dar y foruma ir e-mail nusunciau pazesiu ka pasakys .

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu, įdomiai čia išeina. Tai gal tas asmuo, ant kurio užrašyta šita Virtuon kortelė, jau turi SEBe sąskaitą, kortelių ir panašiai? Nes logiškai galvojant, jei neduoda prisijungimų nei prie e-bankininkystės, nei nieko, tai tikriausiai asmuo jau turi turėt galimybę prisijungti.

Bet kokiu atveju, aš esu 95% įsitikinęs, kad problema dėl aktyvavimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas zmogus taj mano tevas jis isvis jokiu korteliu neturi jam jos nereikalingos as su juo banke ejau darytis ir ejau su juo kai atsiime nieko nedave tiesiog dar pries iseidami idejom pinigu y saskaita ir viskas gryzes namo bandziau ir siandien bandziau tai tas pats per ta paty

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o taj kai psuprast jie ateis y virtuon saskaita ar ne

EDIT:viskas aisku pasiskambinau issiaiskinau tai taip iseina kad bankininke neperspejo manes kad reikia aktyvuoti kortele teks vel ait y banka

Redagavo KingRun

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.