konni

Problemos su PSP garsu

Rekomenduojami pranešimai

laba diena.

PSP labai streikuoja. Stringa garsas. Tai yra PSP FATas. Nera visai garso. Kai pilnai ikisu ausiniu kistuka, girdisi tik is vienos ausines. Kai kistuka ikisu tik pusiau i psp, tai PSP pradeda groti, visai normaliai, lyg butu viskas jam gerai, zaidimuose yra musika, mp3 groja, abidvi psp mini koloneles (jo viduje) veikia normaliai. Nu kai tik vel istraukiu kistuka, vel dingsta garsas, arba kaip sakiau, ikisu iki galo, tik tik groja is vienos ausinuku ausines. Atidarius psp viskas atrodo tvarkoje. Pavaliau dulkes, nepadejo. FW perkodavimas nepadejo. Reset device opcija nepadejo. FW dabar uzkrauta: 5.00 m33-3 (naujiausia).

Kaip pataisyti toki PSP? Ar butu budas viduje perlituoti tam tikrus kontaktus, kad PSP pradetu vel groti? Nes labai keista, ikisus tik iki puses, psp duoda sounda taip kaip butu nesugedes. Prasau padekite man. Kaip pataisyti si sugedusi PSP?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pagal mane kaip ir ausiniu lizdas parejas. Nes man iPode tas pats :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi atrodo kad ausiniu lizdas sugedes, man taip pat yra buve su mp3 grotuvu nunesiau i garantini ir pataise, pabandyk ir tu nunest pas meistra arba pats pasikeisk ta ausiniu lizda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesk i garantini ir sutvarkys viska.

Taigi jis atidare PSP, tai garantinis tokiu atveju nebegalioja kiek zinau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko nera keisto, kad kisant i lizda ausiniu kistuka pradeda veikti garsas.

Daugumoje tokiu irenginiu (CD ir kaseciu grotuvai, MP3 grotuvai, telefonai ir t.t.) idedamas lizdas, i kuri kisant kistuka atjungiamas mechaniskai garso perdavimas i paties irenginio garsiakalbius ir paliekamas garsas tik ausinese.

Ilga laika taip kaisant nusilanksto tos metalines ploksteles ir pradeda blogai kontaktuoti. Del to kisant kistuka pradzioje, matyt, prispaudziami deformuoti kontaktai ir girdisi normalus garsas imontuotuose garsiakalbiuose. Kisant giliau - imontuoti garsiakalbiai atjungiami, o del blogo vieno kontakto girdimas tik vienkanalis garsas.

Problema sprendziama paprastai - paties lizdo keitimu (kaip ir patare kiti)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supratau. reikia keisti lizda. Tik deja ji pakeisti yra super sudetinga, nes jis yra prilituotas prie mem kardo/wifi schemos. Ziauriai sunku tai padaryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

supratau. reikia keisti lizda. Tik deja ji pakeisti yra super sudetinga, nes jis yra prilituotas prie mem kardo/wifi schemos. Ziauriai sunku tai padaryti.

na tada nesk pas meistra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.