xargentum

XBOX vs PS2

Rekomenduojami pranešimai

Ne vyrai nieko nebus, reik apgint xbox puse. siaip xbox turi daug tikrai fainu galimybiu,kuriu del tam tikru priezasciu neminesiu. ir siaip grafika geresne, yra daug neblogu excliusyvu. ka ten maciau halo nesuzavejo, tai speji jis jo nezaide online. buciau paziurejes jo reakcija, kai jis butu zaides halo jo ishleidimo metais, t.y. 2001, tada tai buvo tikras stebuklas. jis man neatsibosdavo iki pat halo 2 pasirodymo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

xbox buvo ir bus geresnis uz ps2. nerealus daiktas ir jo galimybes atsveria zaidimu asortimenta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir savo balsa atiduosu ps2... Zaidimu daug daugiau nei xbox`uj.... pilnas interas :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

xbox buvo ir bus geresnis uz ps2. nerealus daiktas ir jo galimybes atsveria zaidimu asortimenta

Tikrai nesutinku, kad Xbox'as buvo ir bus geresnis uz PS2. Ir jo galimybes labai ribotos, jeigu atsizvelgti i zaidimu asortimenta. Jis daug skurdesnis nei PS2.

Nors konsole ir techniskai stipresne truputi. Bet tai tikrai neduoda jai jokios persvaros pries PS2. Jokios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai nesutinku, kad Xbox'as buvo ir bus geresnis uz PS2. Ir jo galimybes labai ribotos, jeigu atsizvelgti i zaidimu asortimenta. Jis daug skurdesnis nei PS2.

Nors konsole ir techniskai stipresne truputi. Bet tai tikrai neduoda jai jokios persvaros pries PS2. Jokios.

man xbox geriau nei ps2

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu jau zinai kelinta karta tai sakai? :unsure::)

Tai matai kad zmogus postus renka :)) bent argumentuotu.. Siaip as tvirtai uz ps2 nes pvz is xbox zaidimu ko gero zinomiausias tik halo o ps2 metal gear serija final fantasy ir begale kitu.. ir beto ps2 zaidimu yra kur kas daugiau ir geresniu negu xbox nors ir xbox turi daug neblogu taciau as linkstu prie ps2 net psp nusipirkau ;)

Redagavo ChallengeR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai matai kad zmogus postus renka :unsure:) bent argumentuotu.. Siaip as tvirtai uz ps2 nes pvz is xbox zaidimu ko gero zinomiausias tik halo o ps2 metal gear serija final fantasy ir begale kitu.. ir beto ps2 zaidimu yra kur kas daugiau ir geresniu negu xbox nors ir xbox turi daug neblogu taciau as linkstu prie ps2 net psp nusipirkau ;)

ant xbox dar Fable yra ir...viskas :)

yra geru zaidimu nemazai dar ant xbox,bet man vistiek ps2 labiau patinka..

Redagavo nnemo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Noreciau, kad kas nors isvardintu 10 super geru Xbox zaidimu, tada as parasysiu savo nuomone apie 10 geriausiu PS2 zaidimu. Po to pasikausysim zmoniu nuomoniu... Xbox'a as turiu, taip, kad vertint galiu objektyviai...

Kas priema issuki?! ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi turiu tiek ps2 tiek ir xbox

xboxas turi halo, ninja gaiden, doom3, midtown madness3,dead or alive, advent rising, Shenmue II, fable,Jade Empire, amped, area51

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai, zinau,kad tau nepatinka RPG, bet vertinti reikia objektyviai. Taip, kad nesakyk "man tas RPG tai nulis". Imant bendra zaidimo populiaruma as cia kalbesiu. Taigi, PS2 turi:

Resident Evil Code Veronica X, Resident Evil 4.

Metal Gear Solid 2,3.

Final Fantasy X, XII

Tekken 4,5

Silent Hill 2,3

Gran Turismo 3,4

Devil May Cry 1,2,3

Pro Evolution Soccer serija

God Of War 1,2

GTA serija.

Noreciau testi, bet sakiau 10.

Is tavo paminetu zaidimu, geru(hitu) galeciau pavadinti:

Halo(nors ir neesu FPS fanas,bet vertinkim objektyviai)

Doom 3 (ir vel FPS... :) )

Shenmue II

Fable (nors man kaip tikram RPG fanui jis nepasirode labai jau geras...)

Nieko negaliu pasakyt apie Jade Empire, nes nezaidziau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As turiu xbox'a ir man taj wisai geras daigtas kartais fainai pirma nfs pagrajint. Siaip draugai turi ps2 ir juo nenusiwyle

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.