Rolazz

Noriu paklausti del xbox kainos...

Rekomenduojami pranešimai

Na Sveiki noreciau paklausti ar gerai moketi uz xbox 360 premium su jasper motinine plokste ir flashintu lite-on 1300lt? Atsakyma prasau pagrysti faktais jei galima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na LITE-ON nesiflashina, tave arba apgavo arba pats išsireiškiai ne taip, čia su tais JASPER neaišku ar jie jau išvis yra, kaip sprendžiu pagal kitų kalbas forume, tai išvis čia viskas ant klaustuko, geriau imti ARCADE ~670Lt ir keistis DVD-ROM gausis ~1000Lt ir vsio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manau, kad Klubas variantas visai patrauklus, jei fnulauztas lite-on tai 1300-350=950lt, tiek panasiai ir kainuoja premium'as, taip, kad permoketi neturetum :)

Redagavo LKL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na Sveiki noreciau paklausti ar gerai moketi uz xbox 360 premium su jasper motinine plokste ir flashintu lite-on 1300lt? Atsakyma prasau pagrysti faktais jei galima.

Kas is to, gali ir ne Jasper but... Bet geriau palauk biški ir kai tikrai atsiras visur tas Jasperis, tada pirk nauja...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na taip, kad rašo, tai dar neviskas, palauk ilgėliau, kol visas internetas skambės, kad va jau JASPER yra, nes dar iki dabar neaišku, yra jis ar ne. :-) Arba tiesiog imk FALCON, manau jis irgi geras :-) Pasiimk ARCADE pasikeisk DVD-ROM ir žaisk patenkintas... ;-) Aišku turi pinigų imk PREMIUM.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad apsimoka pirkt.Kad yra jasper irgi pilnai tiketina nes jau senai visi uzia kad yra,dar ir pazystami nesenai kalbejo.Kiek reikes laukt kol pilnai viskas isaiskes taip pat nezinom.jei esat kantrūs galit laukt,bet man tai neiseina tai tikriausiai pirksiu is ten :D

Redagavo Kindziulis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia nusipirkt nauja su garantija ir žaist pora orgu ir žaist žaist... Specialiai, kad pasigautum rrod ir tada, kad pakeistu ;) Šiaip manau palauk, gal jau tie jasper atsiras ir nusipirksi... O taip tai nauja nusipirk ir fsio. Pagal mane dabar flashint tai kaip man tai nelabai norisi. Dar LIVE nusipirkus metams ir sedi laimingas be banu, su garantija ir orgais. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriausia nusipirkt nauja su garantija ir žaist pora orgu ir žaist žaist... Specialiai, kad pasigautum rrod ir tada, kad pakeistu :whistling: Šiaip manau palauk, gal jau tie jasper atsiras ir nusipirksi... O taip tai nauja nusipirk ir fsio. Pagal mane dabar flashint tai kaip man tai nelabai norisi. Dar LIVE nusipirkus metams ir sedi laimingas be banu, su garantija ir orgais. ;]

Pamirsai pridurt, kad sedi su tuscia pinigine.

Beje, nauja nusipirkes gausi Falcon ir jis tau per 5 metus nesuges. Nebent is kokio Topocentro pirksi. Bet ir sugedus konsolei ir nunesus ja i garantini servisa, jie teigs, kad viskas puikiai veikia ir dels tau pakeist, kol baigsis garantija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.