OutSider

Fall 2008 Dashboard

Rekomenduojami pranešimai

pajungi i USB rakta per x'a ir paleidi filma, tau parpasys parsisiusti kodekus, tu sutinki ir siunties

As va katik parsisiunciau NXE ir dar kodekus tai dabar ma nisvis nebereik i live jungtis , na , nebent vel kai koki updeita paleis :D

viskas aisku :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na va pagiau isbandziau galutiny rezultata (:

Pliusai:

Pirmiausiai , isvaizda 12/10 netik grazi bet ir sparti kas labai svarbu, yra ir naujos theme ir beto tinka ir senos kas labai malonu (:

Ispradziu dar pries iseinant sitam update i avatarus zejau siek tiek skeptiskai, bet visdelto nenuvyle labai idomu susikurti save o dar idomiau su draugais per party sistema snekant atsiriaugeti :D Avatarai nestoves tiesiog nedarydami nieko , jei kratysi galva avataras susiraugs arba malonei nusisypsos jei linguosi (: aisku jei vien sukinesi galva jam apsisuks galva :D avatarus galima susikurti belekaip ir kaip nori nes pasirinkimas texturu tiesiog begalinis (bent jau man tai tikrai uzteko)

Patogumas tai pat svarbus dalykas ir MS tikrai nenuvyle, dashboard'as lengvai valdomas ir maloniai pateiktas , o tai kad dar ir grazus isvis sukelia malonuma.. Zodziu patys pamatysit kaip viskas atnaujinta nes visko isvardinti tiesiog neimanoma...

Turbut labiausiai laukiamas atnaujinimas buvo zaidimu paleidimas is HDD, apie tai daug nekomentuosiu nes ir taip jau apsneketas devynis kartus (:

Kas dar mane nustebino tai Video steaming , ant senojo dashboard bent jau man netgi neilgi traileriai striginejo kas pora sekundziu kas labai nervino , dabar uztenka 5-10sec buffo uzkrauti video be jokiu nesamoniu. Nezinau ar jie cia padare kad pagal interneto greity kokybe apkarpytu ar cia jie papildomos smarves i servus ileido zodziu dabar labai patogu (:

Minusai:

Nu nesijuokit bet kolkas as jokiu minusu neradau, dashboard yra tiesiog must have ir abejojiu ar kasnors pasiges senojo dashboard (:

Tiek sendien :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na atsinaujinau ir aš, na tas avataras tikrai fainas, bet norėtųsi, kad tarkim kai įjungi XBOX jis šone kur nors ir būtų, o jis matosi tik būtent kai nueini prie profilio... Šitas truputi nuvylė... :|

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pabandziau isirasyt zaidima i HDD, na bent jau ant Mirror's edge nepamaciau kazkokio loading time difference. Gal tik biski, bet didelio greicio jis neduoda levelio loadinimui, nebent zaidimo metu texturas greiciau krauna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasiau ir as update.:D Tai lygtais viskas gerai tik negalima i party eiti raso Can't connect to party. There might be connection ar network problems. Gal zinot del ko? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isirasiau ir as update.:D Tai lygtais viskas gerai tik negalima i party eiti raso Can't connect to party. There might be connection ar network problems. Gal zinot del ko? :D

Tai o prie interneto prisijungęs?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai o prie interneto prisijungęs?

Tai jo. Kaip kitaip buciau parsisiuntes ta update.:D Pas mane per routeri prijunkta tai gal del to? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kas su nulaužta sėdi ir atsinaujinęs yra? :D Nenoriu ban'o gauti...

Aš toks :-) Viskas tvarkoje.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesupratau viskas pries pusvalandy veike o db i live kazko nebeprisijungia darai test raso your DNS can't resolve the names of the xbox LIVE servers or Xbox.com ,ka daryt gal zinot?

Redagavo lietuvis212

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• todel, kad is witcherio tu jau zinai ko tiketis, o cia visiskai naujas IP. ir dar tikrai niekas neaisku apie ka. labiausiai uzkliuva, kad boba negrazi ir veiksmas kazkur kosmose. pirmas ispudis nekoks, bet palaukim. niekas gi nevercia preorderio daryt. pamatysim kazka daugiau tada gal jau aiskiau bus ar labiau hatint ar po truputi didinti smalsuma. vistiek cia gi naughty dog. kokybes standartai pas juos auksciausi
    • na filmas visada visas bus diske ir jam nereiks jokio patcho ar dlc  cia visai kitas reikalas. as irgi buciau pilnai uz tai, kad tureti patinkanti zaidima savo kolekcijoj, bet deja pilno zaidimo diske nera turbut jau nuo ps3/xbox360 laiku (butrent tada atsirado zaidimu patchai konsolese). butu labai gerai jei po kazkiek laiko kai zaidimas pilnai supatchintas ir su visai dlc butu isleidziamas fiziniu pavidalu, bet deja tas neapsimoka. gamepass  tai nuoma. labai gerai jei nezinai kas per zaidimas bet gal ir noretum ji pabandyt. o jei nepatinka tv su xbox gamepassu tai tam yra konsoles. xbox tampa servisu ir kuris butu pasiekiamas visur visiems ir ant bet ko... tuoj bus taip, kad pasileidinesi ant ps5 zaidima ir pirma ka pamatysi bus "Xbox Gamestudio" va kaip dabar su naughty dog naujausiu pristatytu zaidimu... daug hate'o, bet jei butu ps+ galima butu isbandyt nemokamai ir tada jau nusprest ar verta isigyti i savo kolekcija ar ne.. o kas del licenzijos tai ji ne visai tavo... gali but, kad zaidima turi nusipirkes, o jis jau isimtas is eshopo butent del kazkokios pasibaigusios licenzijos (panasiai kaip su senais gta. isimti is paduotuviu nes baigesi licenzija muzikai) o naujose zaidimo versijose tu muzikos ganalu paprasciausiai nera. ir siaip diskai dabar labiau kaip budas pigiau pazaisti zaidima. nupirkai, perejei, pardavei.. tai kuom ne prenumerata?
    • Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos