elijus

analogai

Rekomenduojami pranešimai

pries kokia savaite atsirado tokia problemele su psp analogais. Kai zaidziu zaidima analogas pats pradeda eiti i apacia arba kartais buna kad kai zaidziu koki lenktyniu zaidima ir bandau suktis i desine tai silpniau sukasi, nu tai galvoju jau suejo analogas tai isjungiau psp ir galvoju gal dar reikia pabandyt ir ziuriu kuo puikiausiai veikia viskas sukinejasi viskas ok. tai nesuprantu kas cia gali buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man pries kelis menesius tas pats buvo ir veliau jis man issitaske visas. Tai teko nauja is Amerikos siustis... :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kur reiktu uzsisakineti detales? reiktu psp analog uzsisakyt nes bandziau rakinet tai spyruokle iskrito ir nebeidejau tai ismeciau. ar ebay tiktu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš irgi buvau išardęs ir spyruoklę sunkiai įdėjau ir vieną dalį pamečiau bet kai sutvėriau kai tos dalies nebuvo viskas veikė puikei :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va cia tikrai rasi ir pigiai

www.dealextreme.com

As is cia ir uzsisakiau :thumbsup4: veikia neblogai. Tik ziurekit kad butu ar Slimui ar Fatui :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.