ZZ1

kodel xbox360 yra blogai

Rekomenduojami pranešimai

xbox360 paprastesnis,toks na paprastas kaip dvi kapeikos,kaip tik lietuviui toks va labai tinka,nes na ir taupus,nereik jokiu ten BD disku,nieko,viskas tas pat ka turi savo pc,nieko nereik naujo pirkt,net teliko gali nepirkt HD o jungt prie esamo kompo moniko,na kur rasi pigiau ir tokia galinga konsole,todel jis geriau nei ps3,sutinku,but idomu abi konsoles sias isigyt is tikruju 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano maymu xbox 360 dabar yra geriau ir kaina ir zaidimu kiekis, o po 2 metu turetu but ps3 zymiai geresnis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano maymu xbox 360 dabar yra geriau ir kaina ir zaidimu kiekis, o po 2 metu turetu but ps3 zymiai geresnis

as tai manau kad imciau dabar ta xbox360 nes kai pasiziurejau i Forsa 2 trailerius ir interviu apie ji tai seile taip ir nutyso,kiek ten visokiu nustatymu ir kokia fizika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lokalizacija galima pakeisti profile managment'e. kelis kartus keiciau pilnai savo accounto adresa. tai buvo tada, kai vis vesdavau isgalvota adresa ir mane po keliu dienu suspenduodavo. galiausiai suradau tikra adresa UK ir nusiramino.

boxas taip pat turi savo lokalia lokale. pasikeicia nusatymuose arba pirmo paleidimo metu.

Lokalizacija pasikeičia (pats užrašas), bet kainos visos kaip buvo US doleriais surašytos, taip ir liko, nors ir perstačiau iš USA į UK lokalizaciją, ir dabar iš savo accounto negaliu atsiskaityt Visa Virtuon kortele. O dėl adreso suspendavimo tai keista, aš parašiau savo namų adresą tik pašto indeksą radau anglišką internete

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kaip ten del tu kabeliu? nusiperki X360 premiuma, ir dar reikia kabeli uz 150 lt pirkt kad pasijunkt prie CRT TV????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kaip ten del tu kabeliu? nusiperki X360 premiuma, ir dar reikia kabeli uz 150 lt pirkt kad pasijunkt prie CRT TV????

prie tv nereikia- yra A/V kabelis (beje stekeriai paauksuoti)+skart adaptorius.

o prie moniko reikia pirkt papildomai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man XBOX360 ir PS2 yra labai nepriimtini nu nezinau kaip as be piratiskiu negaliu givent o kuris dabar turi bluray ar HD-DVD tuscia diska ir irasituva kompiuterije nenoriu pinigu derkt zaidimam nes pakratyt kisenes tikrai reikia tai kol nebus

BluRay arba HD-DVD disku tusciu lietuvoje as nei XBOX360 vertinsiu nei PS3 wa ka as manau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man XBOX360 ir PS2 yra labai nepriimtini nu nezinau kaip as be piratiskiu negaliu givent o kuris dabar turi bluray ar HD-DVD tuscia diska ir irasituva kompiuterije nenoriu pinigu derkt zaidimam nes pakratyt kisenes tikrai reikia tai kol nebus

BluRay arba HD-DVD disku tusciu lietuvoje as nei XBOX360 vertinsiu nei PS3 wa ka as manau

Vieno geros kokybes (Verbatim) tuscio HD-DVD disko(dvd9 t.y. Dual Layer) kaina ~10-14 litu. Dauguma naujesniu DVD-RW irenginiu kompams gali rasyti ir Dual Layer diskus. Pats irasimo irenginys kainuoja ~100lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na .. ash jau turiu dvisluoksni padekliuka puodeliui.

Rogue galaxy rashiau ir sh. imidzas geras, dariau viska pagal instrukcijas ir sh ... arba mano lite-on'as prastai irashineja arba kazkas negerai su nustatymasi .. diske tik vienas sluoksnis matomas o ps2 chipuotas dms4pro chipu ish vis nepriima - tad kaip cia paskius .. karti patirtis ir todel manes nezavi ideja kad xbox360 visus geimus reikia i dvisluoksnius rashyti .. pakolkas .. paskui bus hd-dvd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na .. ash jau turiu dvisluoksni padekliuka puodeliui.

Rogue galaxy rashiau ir sh. imidzas geras, dariau viska pagal instrukcijas ir sh ... arba mano lite-on'as prastai irashineja arba kazkas negerai su nustatymasi .. diske tik vienas sluoksnis matomas o ps2 chipuotas dms4pro chipu ish vis nepriima - tad kaip cia paskius .. karti patirtis ir todel manes nezavi ideja kad xbox360 visus geimus reikia i dvisluoksnius rashyti .. pakolkas .. paskui bus hd-dvd

Sakai kad reikes visus zaidimus rasyt dvd dl teisybe bet uz kompakta moket 10lt nera daug o jau kai reikes rasyt i hd dvd tai manau jau bus nauja konsole xbox720 ar ps 4 :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ps2 dvd9 geimu kepimas visada buvo komplikuotas :) Bet dek vienos karcios patirties nemanau, kad galima nuvertinti visiskai kita konsole, i kuria net nesi bandes irasineti disku. Kaip pats sakei "arba mano lite-on'as prastai irashineja arba kazkas negerai su nustatymas". Kad irasyti dvd9 diskai veikia ant xbox360 tai faktas, o del savo nesugebejimo irasyti ju kaltas yra tik pats vartotojas :)

P.S. Lite-on nera labai didele irasymo kokybe galintys pasigirti irenginiai. Be to jie "nedraugauja" su Verbatim diskais. Kol kas geriausiai Dvd9 (xbox360) diskus (ypac su verbatim media) kepantis irenginys yra PIONEER DVR-111D su 1.23 FW+ atnaujinimu. (kaina ~118lt)

P.P.S. Piratavimas niekada nebuvo ir nebus patikimas 100%-inis dalykas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vieno geros kokybes (Verbatim) tuscio HD-DVD disko(dvd9 t.y. Dual Layer) kaina ~10-14 litu. Dauguma naujesniu DVD-RW irenginiu kompams gali rasyti ir Dual Layer diskus. Pats irasimo irenginys kainuoja ~100lt

hd-dvd ir dvd-dl tai netaspats dalykas;]

o kas liecia dvd-dl disku kepima xbox360 tai cia anokia ir problema atsisiunti ir irasai, viskas labai paprasta, gal 15 zaidimu prisirases turiu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neskaiciau iki galo bet zmones pezat ir nejauciat ka...X360 geimai rasomi i ? HD-DVD ? biski daugiau pasiskaitykit rasomi i DVD9 kurio kaina 7-15 lt jaj neklystu... taip kad...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.