Kaifas

Midnight Club Los Angeles

Rekomenduojami pranešimai

Ne :P Necheatinau, juk tam cheatinimui reik surinkt skarbonkes geltonas, o aš jų turiu apie 17 tik. Atidarytas neribojamas boostas, bet jis man nereikalingas. Apie atskiras klases nekalbu, kai joms reikdavo mašinos, imdavau iš tos klasės geriausią, o jei trukdavo pinigų vykdydavau Delivery arba tuos... kaip ten na kur lenktynes 1vs1 ant highest ar kokio ten, laimi ir tavo 21k $. O kaip sakiau su britva beveik nuo pusės žaidžiau, tai atsikaliau belekaip, jokie lamborghini neapdėdavo. Man kaip tik su mašinom lenktyniauti yra sunkiau, nes sudėtinga posuky išnešt ir greičiau kitas mašinas užkabinu.

Nezinau kaip ant X360 versijos, bet PSP versijoj gana lengva isimt posukius, kad ir dideliu greiciu lekiant, o del mocu tai dar net iki ju nedaejau, manau fun visai vazinet su jais midnight club'e.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na jo reik atkalt sistema. man mocai netrauke per daug cia ,tai as prie masinu pasilikau. na gerai galima uzkalt ir tiesiog greitkeliu vaziuojant ir kvieciant i dvikova kitus,nesvarbu kad ir ne pati sunkiausia. kartais daug lengviau kelis lengvesnius laimet,negu viena sunku,jei tavo masina tam nenesa tai nekas. man tiesiog patinka greitkeliu lekt su radija ant garso ir tiesiog megautis.tiesiog koki sutinki pakeliui ta kvieti i dvikova,juk net ir palaimejas gauni exp tasku irgi.neesme ,svarbu kad geras laikas buna. o kai kurios lenktynes tai varo vezi tiesogei.tai net negaliu i jas ziuret.bet va su mazda rx8 tai ziariai patiko lakstyt.gerai valdosi,gerai uzsimeta nei per daug nei per mazai. AWD masinos kazkaip keistai valdosi ir man nelabai patinka ten.muscle carai labai cool pasirodyt bei palakstyt bet racint su jais nekas,ypac jei priesininikai su japonu tiunais issoka i trasa.

Su britva , man tai patinka, kai varai dideliu greičiu ir žinai kad neišneši ant posukio nestabdydamas, sukdamas posuky laikau B raidę ir bružindamas šoną mocas slysta :D Man žiauriai patiko Golf GTi , tas pirmasis, tada labai patiko RX7, RX8, abi Audi :P ir dar kai kurios kitos. Tik gaila kad šios lėtos yra, jau nepasišakosi ant galingų exotic :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.