Kaifas

Midnight Club Los Angeles

Rekomenduojami pranešimai

Dar nedaug zaidziau, bet labai patiko smagu ,kad dauzosi masinos ir ,kad yra tokiu senu automobiliu kaip VW Golf I GTI :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

turbut is jo per daug tikejausi,nes rezultatas siek tiek nuvyle,nzn kazkaip valdymas masinu beveik nepakito nuo 3 dalies,tas nera butinai blogai,bet kai dabar racingu tikrai tiek daug yra,tai jau rinktis yra is ko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai patiko zaidas sendien isbandziau grafika normali visaks perfect!

Is vidau labai vazinet patinka tik kad blogai kad kai viduj esi tai prie vairo labai pritraukta.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Isbandziau ir galiu pasakyt kad nelabai patiko,isijungus vaizda is vidaus ir sukant i sona vairas nejuda,posukio isimt nepaslydus beveik neimanoma,nors kiti kurie vazineja lyg priklijuoti isima posukius.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nzn pas mane kazkaip nelabai eina. buna kad nestartina zaidimo raso clean disk arba kai zaidiu buna kad raso clean disk,nors rasiau i verbatim dvd 2.4x greitis su imgburn.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidžiu šitą žaidimą ant kitos konsolės ir galiu pasakyti, kad tai labai geras žaidimas o,kad varo atseit nesuka tai tikra nesąmonė, viskas ten sukasi. :nunchuks:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dankratas nzn kaip ten pas tave pas mane viskas su tuo vairu normalu. Ir jei nori kad neslystu pasiimk tuner masina bent jau man neslysta su tuner bet jos mazai greicio turi. Na o seip zaidimas super ! :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ir man su tuo vairu viskas normaliai ziauriai geras grajus!! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sudominot jus mane b*, o ten lenktynes gatwes ar oficialios kaip grid pwz?

Paskutines lenktynes losiau pries puse metu o x'e iswis neloses racingo nei wieno xD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo gatviu ten lenktynes...

Man tai vienas dalykas nervina varau su masina ant kokiua 150km/h ir islenda kokia kita masina ir susigadini savo reikala nervina :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir anksciau nervavo bet dabar pramokau issisukinet bet kartais kai sankryza buna ir pradeda vaziuot masinos irgi isipisu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.