rokascepulis

PSP bludija

Rekomenduojami pranešimai

Nuliovas PSP bludija. Simptomai: ikisu pakraut bet nesikrauna, niekas nedega nu vienu zodziu nereguoja, tada ijungiu ir matosi kad nesikrauna, nes bataerke nemirkcioja. Po kokiu 30 sekundziu PSP issijungia rodydamas kad baterija issikrovus nors pries tai maciau kad dar yra like daugiau nei 30% energijos. O tada vel ijungti PSP nesigauna tiesiog neisijungia, taciau isijungia po kokiu 10-15 minuciu stovejimo ramybes busenoj. Aciu uz pagalba ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na man atrodo, kad tau batarke bludija pabandyk is draugo pasimt batarke babandyt ar veikia o jai tokio draugo nturi tai is DX pasiimk kokia padielka pacia pigiausia ir ziurek kaip kas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai su pakroveju ikises i lizda be batarkes pziurek ar veikia jei taip tai batarke bus suejus..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as uzsieni gyvenu, kai grisiu LT tada pabadysiu kita idet. o tas dc-in jeigu parbega daug kainuoja taisymas?

kiek supratau jai kalbi apie ta jungti kur psp kraunas tai jos pakeitimas yra nesunkus ir ji pati kainuoja nebrangiai pasiziurek DX ten yra po pigiaja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neveikia :D dekui

kas tas DX? as sviezias sori

Dealextreme.com ten yra visokio kinietisko sh + yra ir psp detaliu (as pats asmeniskai uzsisakineju psp analoga ir ekrana.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokioj tu salyje gyveni??gal neatitinka pakrovejas tos salies itampai???

Zmogu rase kad reiks pasiieskot kad sutvarkytu kas nors Siauluose,cia jau aisku kad Lietuvoj gyvena

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo danijoj per silpnos jungtys, mano sese ten gyvena, kai buvau PSP ilgai lb krove.. Turetu buti viskas ciki..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo danijoj per silpnos jungtys, mano sese ten gyvena, kai buvau PSP ilgai lb krove.. Turetu buti viskas ciki..

Ne į temą

Labai atsiprashau, bet labai nevirshkinu kai zmones rasho pievas. Ir tuo labiau patarineja, kai matosi pats nieko neraukia.

Kas cia per 2rn@$ terminas "silpnos jungtys"?!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.