juozapuxas

Custom Firmware v5.00 M33 įrašymas

Rekomenduojami pranešimai

Neturėsi iš naujo nulaužinėti. Tiesiog čia yra keletas patobulinimų :D Pas mane irgi 4.01m33-2, ir užtenka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki. Turiu toki klausima. Ar galeciau savo psp is 3.90m33 versijos iskart updatint i 5.00m33? Butu geriu tikslus atsakymas, o ne man atrodo ir t.t. nes nesinori uzbrikint psp. Butinai padekosiu ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki. Turiu toki klausima. Ar galeciau savo psp is 3.90m33 versijos iskart updatint i 5.00m33? Butu geriu tikslus atsakymas, o ne man atrodo ir t.t. nes nesinori uzbrikint psp. Butinai padekosiu ;D

Gali daryt drasei

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki noriu paklaust kame beda yra kad as negaliu atsinaujint is 4.01 m33 2 i sita versija? Viska padarau kaip reikia paleidziu ta 5.00 m33 per psp su viskuo sutinku ir kai jau updatina ant 92 % paraso angliskai (ffffffe) nepavyko updatint susisiekit su centru ir mano psp gauna brika bandziau 3 kart ir vis tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Downgradink iki 3.71 m33 ir tada i 5.00 m33 , nes as taip dariau ir man viskas ok :rolleyes:

krc tas pats downgrade padariau 3.71 m33 4 ir bandant instalint 5.00 m33 ant 92 proc couldnt update file (fffffffe) susisiekit su servisu. Any ideas? Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.