kynderis

GOW PSP (GOD OF WAR : Chains of olympus) pakibau

Rekomenduojami pranešimai

Veiksmas vyksta kazkokioj misttinei vietoi. Kur nikrito saule ar kazkas tokio. Na atsiduriau kambaryje kur i ji patenka aukstais laiptais (tie laipteliai gal5 ir norint uzlipti reikia sokineti) . Ir ten reikia nustumti 2 zmogenus kurie i siena ikisa kazka kaip raktus tokius. Vienas jau buna ikistas, antra pristumiu, uzlipu i virsu savo ginklu pagalba. uzlipus stovi arklys kazkoks uz jo desineje durys kurios neatsidaro. langas per viduri ir kaireje langas. Gal galetumet padeti ka daryti? :S

Redagavo kynderis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tiksliai nezinau apie kuria vieta kalbi, bet jeigu apie ta tai ten yra 4 statulos kurias reikia atitinkamai sudeliot, kad spindulys aosviestu arkli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas lb paprasta: ten kad uzliptum prie arklio turi atstumt tokius laiptus ane?Tai va kai juos atstumi,iskart bek i kaire puse tu laiptu kurios atstumei ir ten bus praejimas i kita kambari.Teko uzsiknist toj vietoj ir man

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiksliai nezinau apie kuria vieta kalbi, bet jeigu apie ta tai ten yra 4 statulos kurias reikia atitinkamai sudeliot, kad spindulys aosviestu arkli.

Ne sita eveikiau. Ten gan netoli. Yra toks pat beveik kambarys. Apie kuri kalba defknight.

Viskas lb paprasta: ten kad uzliptum prie arklio turi atstumt tokius laiptus ane?Tai va kai juos atstumi,iskart bek i kaire puse tu laiptu kurios atstumei ir ten bus praejimas i kita kambari.Teko uzsiknist toj vietoj ir man

Nu va toks pat kambarys. Tik kad ten jau nebeatsitraukia tie vartai jau apgriauta ta siena.

Pats iveikiau. Reikejo numust kuno virsu uzlipt ir pasinaudojus skydu pasviest ten :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

uzsiknisimas ir man buvo ten. gal kokia diena issvaisciau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.