Kaifas

Fable 2

Rekomenduojami pranešimai

Audris parašė:

Bowerstone Market, miesto centre yra toks shopas kur ten pbuoliai sukrauti ir t.t. Ten ir rasi. Pažiek, prie ayugalo kad fatness rašytų -5 ar -10

Dekui :thumbsup4: . Dar vieno dalyko noreciau paklaust. Ar yra normalus armorai ? Ar tik ten tie rubai nes as niekur nerandu ;) Jei yra tai kokia shope pirkt ? Dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  Ciufa parašė:

Dekui :thumbsup4: . Dar vieno dalyko noreciau paklaust. Ar yra normalus armorai ? Ar tik ten tie rubai nes as niekur nerandu ;) Jei yra tai kokia shope pirkt ? Dekui.

Skaityti daugiau  

Kad tas armoras hp neprideda. Tik actractivness ir kt.

Rodyti paslėptą turinį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne į temą Nenoriu kurt naujos temos tai i sia parasysiu... Gal kas zino kokia apytiksle butu verte parduodant nauja orginalu fable 2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma Fable dali esu perejas keturiss kartus maziausiai. Tikiuosi su Fable II bus lygiai taspats :D

Jei kam idomu ir sunku ar nezinot kaip ivikdyti achievement'us tai stai gid'as (angliskai)

http://www.xbox360achievements.org/forum/s...ead.php?t=97824

EDIT: Gal kas zinot gera buda uzsidirbti pinigu. Daug ir greitai, nes ziurejau internete tai nelabai pagavau... :D

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki noriu paklausti ar jum buvo problema su fable 2 wii60 is l'm?nes as isijunges paskutiny zaista save man buna tik juodas ekranas,bet muzika eina. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  MistaKisas parašė:

Sveiki noriu paklausti ar jum buvo problema su fable 2 wii60 is l'm?nes as isijunges paskutiny zaista save man buna tik juodas ekranas,bet muzika eina. :)

Skaityti daugiau  

Atsisiuntęs esu jį, bet abgx360 teigia, jog čia kažkoks negeras relyzas. Tai net ir nebandžiau rašyt į diską.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  MistaKisas parašė:

Skaityti daugiau  
Ne į temą As atsisiunciau is ten pat, su abg susitvarkiau viska bet kas durna kad ten nera anglu kalbos. Prancuzu atrodo jei neklystu. O kalbos neina pasikeist taip kad verbas suniui ant uodegos (Nors dar 49 verbai liko :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  GorDo parašė:
Ne į temą As atsisiunciau is ten pat, su abg susitvarkiau viska bet kas durna kad ten nera anglu kalbos. Prancuzu atrodo jei neklystu. O kalbos neina pasikeist taip kad verbas suniui ant uodegos (Nors dar 49 verbai liko :))
Skaityti daugiau  

Kaip tai verbas :) Verbu sekmadienis jau seniai praejo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidziau sita Game na gana ydomus :) , yra panasumu y Fable:The Lost Chapters kuri zaidziau ant PC , bet tikrai zymiai geresnis man atrodo kad sis zaidimas tikrai vertas demesio :)

Jei kam nors pinigu truksta tai paieskokit YouTube Fable 2 Money Cheat yra issamiu gidu :)

Redagavo MoNaco
pasikartosiu, ar butina issiskirti boldu? naudok ji jei nori teksto dali iskirti, o ne visam postui!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Rodyti paslėptą turinį

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras tas FABLE 2. :thumbsup4:

Gal turit ką nors panašaus pasiūlyt sugraint kaip FABLIUKAS 2? Nesiųlykit pirmojo, ant PC negrainu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Audris parašė:

Geras tas FABLE 2. :thumbsup4:

Gal turit ką nors panašaus pasiūlyt sugraint kaip FABLIUKAS 2? Nesiųlykit pirmojo, ant PC negrainu.

Skaityti daugiau  
Ne į temą tai kad nelabai ir yra ka pasiulyt siuo metu, gale metu turetu pora neblogu rpg iseit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai fable 2 šiaip sau toks ;/ Nei grafika, nei istorija, nei pats gameplay'us nespindi išbaigtumu, tad greit pabodo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.