Kaifas

Fable 2

Rekomenduojami pranešimai

Juk difficulty galima kitą pasirinkti...

Užtat numirti neįmanoma. ;/ Baigiasi hp ir vėl atsikeli lyg niekur nieko. Galėjo geriau net nesivarginti tos hp eilutės sukurt, vis tiek ji nereikalinga... Redagavo Natt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Užtat numirti neįmanoma. ;/ Baigiasi hp ir vėl atsikeli lyg niekur nieko. Galėjo geriau net nesivarginti tos hp eilutės sukurt, vis tiek ji nereikalinga...

XP nuima kai miršti. Žaisk ant sunkiausio, nepirk tų buteliukų, kurie prikelia, ir mirsi dažniau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ką... story perėjau, liko keletas quest'ų. Kas perėjot,

kokį reward'ą rinkotės

?

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokį reward'ą rinkotės

?

Rinkausi Love,bet gailiuosi,vienitelis is to geras dalykas kad suni prikele,apie sese nieko negirdet tik kazkoki susi*** laiska gavau,ka pats rinkaisi?^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rinkausi Love,bet gailiuosi,vienitelis is to geras dalykas kad suni prikele,apie sese nieko negirdet tik kazkoki susi*** laiska gavau,ka pats rinkaisi?^^

Aš visą geimą gerietis buvau, bet pasirinkau pinigus :D 1000000 aukso ir +500 evil gavau :) Tai man tas evil dabar tik šiek tiek daugiau nei pusė, pašoksiu visiems ir vėl gerietis būsiu :) Tik šuniuko gaila :|

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš visą geimą gerietis buvau, bet pasirinkau pinigus :D 1000000 aukso ir +500 evil gavau :) Tai man tas evil dabar tik šiek tiek daugiau nei pusė, pašoksiu visiems ir vėl gerietis būsiu :) Tik šuniuko gaila :|

Na man kai pinigu netruko tai ir nesirinkau ^^ Idomu man dabar kass butu buve jeigu visus tuos zmones butu prikele kurie state.Man dar asmeniskai truko tokio pasirinkimo kad tapt llabai galingu :) Na bet niko :) svarbu suniuka atgavau ^^ Kuriam jau ~20metu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokį reward'ą rinkotės

?

rinkaus pirmą reward.. tipo kad prikeltų visus tuos kas statė tą spire.. tai ką.. gavau laiškelį, ir tipo statulą mano pastatė old town'e.. kas daugiau pasikeitė nežiūrėjau, prie tos statulos pasiseivinau ir išėjau.

Redagavo H117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino kur galima pasinaikint randus ? Nes kaip Baldur'o snukis ish "Too human" pas mano heroju ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zino kur galima pasinaikint randus ? Nes kaip Baldur'o snukis ish "Too human" pas mano heroju ;)

Jei gerai užmačiau gamespot forumuose, tai lyg ir aukojant Temple Of Light.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia ne randai.. Čia todėl, kad magiją daug gerini.. Buvo ir pirmam taip

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia berods tinkamu metu ateiti, vidurnaktį ar tai vidurdienį :thumbsup4: Aš irgi niekad nepataikau :)

Čia ne randai.. Čia todėl, kad magiją daug gerini.. Buvo ir pirmam taip

Tai kad rašo žaidimo metu, jog jei priešas numuša tave ant žemės, tai atsiranda randai. Ir kai kurie augment'ai turi efektą didinti randų tikimybę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikia berods tinkamu metu ateiti, vidurnaktį ar tai vidurdienį :thumbsup4: Aš irgi niekad nepataikau :)

Tai kad rašo žaidimo metu, jog jei priešas numuša tave ant žemės, tai atsiranda randai. Ir kai kurie augment'ai turi efektą didinti randų tikimybę.

Jis kalba apie tas "juostas" šviečiančias melynai.. Ne apie randus.

O dėl temple.. Reikia eit kai būna sen zenith, kas yra kai saulė virš galvos.. Kada tiksliai būna žaidimo laiku nežinau.

Redagavo H117

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

huh , katik suzinojau , kad limited edition versijoje (berods yra LM'e) yra unikaliu armoru , kuriu nera paprastoje versijoje , spekite kokie tie armorai? -Halo kostiumas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.