Kaifas

Fable 2

Rekomenduojami pranešimai

Nuotrauka

Na ir kaip šis žaidimas? Sunku apsispręsti ar verta rašytis jį ar ne, iš video kažkaip nieko gero lyg kaip ir neparodo.

Žaidėte jau kas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dėl ko? :notworthy: Nu nežinau ar geras ir tiek :grt: Šaudai ar ką čia darai... Velnes žino.. :DDD Atsilikau kažkaip nuo XBOX pasaulio... :|

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia yra RPG . Tik ant xbox , pvz kaip world of warcraft ar lineage , tik grafika nex-gen , gameplay nex-gen and everything nex - gen :grt: Zodziu ziurint ar tu zaidi rpg , ar tau patinka lvl kelt :notworthy: . Nu as tai baigiau ziast rpg jau pries kelis metus bet sita tikrai isbandysiu ir tikriausiai zaisiu :) .

Redagavo Flipex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na visai smagu, bet kažkada L2 bandžiau, tai man ten per daug sudėtinga, kažkaip viskas durnai padaryta :notworthy: Kad net elementariai suprasti neišėjo... Čia gal ir kitaip, bet mačiau LM'e rašo kad FPS mažai, tai gal kas su versija blogai yra kuri paplitusi internete? Reiktų palaukti gal kitos?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu as atsisiuntes irgi fable 2 bet nerasiau nes far cry 2 isirasiau. O seip tikrai geras zaidimas jei tau patinka rpg :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia yra vienas geriausių xbox360 žaidimų šiais metais, kurį tikrai verta išbandyti :grt: Pirmos dalies pusė lošiau ant pc tai labai patiko, ir ten buvo nelabai panašu į rpg, labiau į veiksmo žaidimą, tad norėčiau kad ir šita dalis būtų į tą :) Kad nebūtų laba sudėtinga :notworthy: O šeip aš pats palauksiu oficialios išleidimo datos ir tada jai nebus naujo relyzo būtinai pumpuosiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar verta rašytis, tai tau niekas nepasakys, nes niekas, išskyrus tave, nežino tavo skonio.

Aš tai vakar jį pusę dienos iki 3 nakties žaidžiau <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar verta rašytis, tai tau niekas nepasakys, nes niekas, išskyrus tave, nežino tavo skonio.

Aš tai vakar jį pusę dienos iki 3 nakties žaidžiau :)

O ten su juo nieko nėra? Nes mačiau LM'o forume rašė, kad mažai FPS, kitas buvo kažkokį fix'ą numetęs kur viską ištaiso ir t.t. Tingiu aš ten dar knistis, tai gal laukti norm rlz kur tik įrašai ir žaidi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kur rast potion shop?Nes randu visokio maisto pirkt o potion nerandu... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ten su juo nieko nėra? Nes mačiau LM'o forume rašė, kad mažai FPS, kitas buvo kažkokį fix'ą numetęs kur viską ištaiso ir t.t. Tingiu aš ten dar knistis, tai gal laukti norm rlz kur tik įrašai ir žaidi?

Paskaityk atidžiau, nes kažkokias nesąmones rašai. Kažkas parašė, jog jam atrodo, kad FPS mažai, kitas kalbėjo apie xtreme versijas...

Žaidžiu antra para ir jokių problemų.

Kur rast potion shop?Nes randu visokio maisto pirkt o potion nerandu... :P

Na, nenupasakosim dabar tau tikslios vietos :) Yra miestuose, ant map'o pažiūrėk, juk pažymėti prekeiviai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia yra RPG . Tik ant xbox , pvz kaip world of warcraft ar lineage , tik grafika nex-gen , gameplay nex-gen and everything nex - gen :D Zodziu ziurint ar tu zaidi rpg , ar tau patinka lvl kelt :D . Nu as tai baigiau ziast rpg jau pries kelis metus bet sita tikrai isbandysiu ir tikriausiai zaisiu :P .

Šitų žaidimų negalima lyginti. Fable yra veiksmo RPG, WOW ir L2 - MMORPG. LABAI didelis skirtumas.

Kolkas labai smagiai žaidžiasi, tik kad apgailėtinai lengvas... ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šitų žaidimų negalima lyginti. Fable yra veiksmo RPG, WOW ir L2 - MMORPG. LABAI didelis skirtumas.

Kolkas labai smagiai žaidžiasi, tik kad apgailėtinai lengvas... ;/

Juk difficulty galima kitą pasirinkti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.