cekas

baterijos trukme

Rekomenduojami pranešimai

tj vat man labai idomus dalykas. Kiek paprasta PSP baterija turetu laikyt? nes pas mane pilnai pakrovus raso apie ~4 val. Esu girdejas gandus kad kazkam apie ~4 dienas :D ar mano baterija sudrozta ar kazkas meluoja?

Redagavo cekas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O yra pas mus originaliu psp batarkiu? Nes maciau pardose tik nuo fatu..

vilniuje salio forum cinema yra helio city dangoraizis tame helio city yra media city elektronikos prekiu parduotuve.joje yra slim ir fat batarkiu originaliu apie 120 lt kainuoja bet manrods ~4000 mah ar kiek ten... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O yra pas mus originaliu psp batarkiu? Nes maciau pardose tik nuo fatu..

Yra dealextreme, ebayjuj. Manau ir Lietuvoj paieskojus gali rast, bet abejoju ar tu rasi kanors geriau, kad laikytu daugiau nei dabar tau laiko 4h :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai atrodo,kad tos kur 4000mah kaip tik neoriginalios,cia tik akiu putimas su tokiais skaiciais.

Tiesiog noriu papildomos batarkes,nes kartais nera galimybes pakraut. Aciu uz info,paieskosiu.

Ir dar norejau paklaust po kiek laiko pas jus zenkliai sumazejo batarkes veikimo trukme?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lygtais 2800 yra didziausia originali batareika.. o tais ten kur buna super dideliais skaiciais pvz turiu 18800 tai nesamone ta batarke vos ne vos puse pakrauna mano originalios 1200. nesusiviliok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok srry my bad again. vistiek faktas lieka kad betkas virs 2800 yra klastote

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir dar jai kas pirksit is ebay/dealextreme nesusigundykit batareikom kurios yra pigios ir atrodo kaip orginalai (raso 1200mah) nes ten yra fake as tokia nusipirkau tai laiko gal 1.5 h zaidziant.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ismintis byloja,kad geri dalykai atitinkamai ir kainuoja. :notworthy:

Tiesa ar yra toks dalykas,kad galeciau zaist su psp be batareikos,bet prijungus ji prie lizdo? Nes namie daznai palosiu tai nesinori tos batarkes eikvot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip bet jai PSP laida atjugsi BYE BYE psp isijungs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.