ZakasLT

Fallout3

Rekomenduojami pranešimai

Ka apie si geima manot? Man tai jis primena oblivion tik kiti laikai ir siuzetas bet principas taspac ir maniciau

bis gan padorus ir vertas jo kainos. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na vienas dalykas ir yra tas kad jy ir daro zmones kurie padare Oblivion :notworthy:

Kitas dalykas seniems fanams tai yra baisu.

Jau kiek multiku ziurejau, tai pats saudymas real time atrodo silpnokai , tas sutabdymas tai atrodo gerai :(

Draugas fanas Fallouto serijos didziulis, nekaip jam tas geimas jau atrodo nors ir Oblivion yra loses ir patiko jam tas geimas , bet Falloutas yra Falloutas.

Fallout3 galima butu lyginti su STAKER serija , kas yra lose ( as losiau :( ) tai ten FPS ir grynai pasisaudymas vyksta atsargei arba tave paklos iskarto jei begsi kaip begalvos ar tu juos paklosi atsargei saudydamas.

Na man asmeniskai jau ciu kad Falloutas patiks, nes senas dalis tik tai palosiau biskuti paziuret kas ten yra ir viskas, tai nesu toks fanas didziulis. Obliviona apie 170 valandu buvau praloses.

Bet viska laikas prodys.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezaidziau pirmos antros dalies,man jis vapse nepatinka,ir istorijos nznau,neapsimoka man jo zaist,ir pirkti,nebent kas nors padovanotu:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as buvau saides fallout 2 ziuresiu kokia si dalis bus :D

fallout 2 patiko

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas zino kaip gaut daugiau soviniu nes pasiemiau 25 isejau is miesto ir jau galima sakyt nebera.. tagi saudau mole rats su BB gun :D keliauju dabar i minefield. jei kas buves gal patartu ko laukt ten? (man reik minos.. cia side quest, not spoil)

oi plt srry neapsiziurejau kad cia PS3 tema.. bet gal sutaps viskas... :D

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas zino kaip gaut daugiau soviniu nes pasiemiau 25 isejau is miesto ir jau galima sakyt nebera.. tagi saudau mole rats su BB gun :D keliauju dabar i minefield. jei kas buves gal patartu ko laukt ten? (man reik minos.. cia side quest, not spoil)

oi plt srry neapsiziurejau kad cia PS3 tema.. bet gal sutaps viskas... :D

soviniu nebuna siaip labai daug ten,o kokiu vabalu ar rats galima ir su beisbolo lazda padauzyt kad soviniu negadint

zaidimas nerealus tikrai,bet tikrai ne stalker cia visiskai,man stalker yra stalker,kol kas neprilygsta niekas,o sitas tikrai idomus geimas,vis del to fallout vardo nepagadino tikrai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

6 minas gavau is vieno zombio kuri nusoviau radio stoty kai tevo ieskojau, nzn ar tu ten jau buvai ar ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Q man dabar ten reik. toliau storyline tesiu. del minu neproblema. yra tas mine field kur darant survival gida reik nueit. ten ju pilna metos.. vtik viena snyperi nukali ir wsio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fallout 3 DLC coming to PS3 in June, two new packs in works. http://www.gamespot.com/news/blogs/sidebar...nt_news;title;2

In your face microsoft

na jei skaityti iki galo. tai visi gaus tuos 2 papildymus.

jie bus isleisti atskirais diskais.

kadangi microsoft savo pinigus jau atsieme uz exlusive tai daba ps3 gaus 3 pirmus papildymus

o veliau visi gaus dar 2.

sito buvo galima laukti. nes kalba buvo tik kad pc ir x pirmus 3 gaus anksciau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamenu PC versijoje po main quest uzbaigimo nebeina zaisti toliau, reikia atsiseivinti. PS3 versijoje tas pats? Ar eina to isvengti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.