cekas

kartais uzlagina GOD OF WAR

Rekomenduojami pranešimai

na va isirasiau as god of war zaidima ir man jis stringa. Paprastai lakstant nieko o kai atsiveria didesne vieta buna kad palagina. Pas mane 4.01 m33 versija. CPU game clock uzkelta iki 333/166.

Redagavo cekas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia gali but Loading. Na siap dar gali buti blogas ripas ar blogai suspaustas jai CSO, bet jai laikas neilgas kai truputi palagina tai cia tikriausiai Loading. Sorry daba negaliu pasiziuret kaip pas mane nes psp suluzes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na va isirasiau as god of war zaidima ir man jis stringa. Paprastai lakstant nieko o kai atsiveria didesne vieta buna kad palagina. Pas mane 4.01 m33 versija. CPU game clock uzkelta iki 333/166.

blogai kad neparasai cso ar iso naudoji, jei cso, tai del to ir bus. jei iso didelis, gali pasimazint su psp iso ripping tool, (updeitai issimeta ir sumazeja failas zenkliai) ir perseivink i ta pati iso, ne cso. nas man irgi lagindavo cso ant sito geimo... iso eina puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.