rytascool

Sugedo PSP

Rekomenduojami pranešimai

pora kartu losiau su UMD,siaip su juo nieko nedarau,nes laukiu kol ats Memory card,ps kj idedu krautis orange lempute dega,o isijungt neisijungia,kame cia beda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Biski nesupratau tu parasei. Parasyk normaliai (jei moki). Perfrazuok mintis kad kasnors suprastu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau semi brick arba brick kakza pridirbai su psp.... recovery menu isijungia? jei isijungia man atrodo tada semi brick...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tau semi brick arba brick kakza pridirbai su psp.... recovery menu isijungia? jei isijungia man atrodo tada semi brick...

siaip neisijungia,kartjs porai sekundziu pats PSP isjungia,o siaip ne,kjp atbricint PSP?

Biski nesupratau tu parasei. Parasyk normaliai (jei moki). Perfrazuok mintis kad kasnors suprastu.

nu ka tau paiskinti.

PSP neisijungia,su juo nieko nedariu,nes laukiu kol ats MEMOER CARD. Beto esu pora kart loses game UMD,tai ir kalusiu kjp jis galejo nuluzt,jej gulejo spintoj? ;D jej cia brickas jam dbr ,tj gal zn kjp atbricint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.