Deagle

Lietuviškas projektas: Vista Shell

Rekomenduojami pranešimai

Prieš pora mėnesių kilo idėja Pihui ir man sukurti Sony XMB altternatyvą, taigi pasiraitavome rankoves ir kibome į darbą ir šiandien pristatome pirmą BETA, parodomąja versiją. Mėgaukitės :wacko:

WVS_BETA_.rar

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikintina iniciatyva, tik būkit geri prisekite failą į forumą, o ne į failai.in iš kur jis dings po kurio laiko. :) Kai jau pasieksite normalią versiją - mielu noru įkelsiu į portalo siuntinių sekciją. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu neblogai blogai padirbejot labai noreciau pabandyt (psp sugedes) pasiziuret kaip atrodo jauciu bus geras.

Ne į temą

su kokiom programom daret??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklaust ar kas isbandet???Man kazko neveikia, pirmiausia jei per seplugins nustatai tai man psp isvis nebeuzsikrauna, o jei isjungi seplugins tai per games paleidi bet kazko vistiek klaidas meto???kas ce gali but?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kureme lua kalba. Turetu veikti pabandyk gal ISO mode pakaitalioti. Gal kam daugiau neveikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklaust ar kas isbandet???Man kazko neveikia, pirmiausia jei per seplugins nustatai tai man psp isvis nebeuzsikrauna, o jei isjungi seplugins tai per games paleidi bet kazko vistiek klaidas meto???kas ce gali but?

Versija 4.01m33-2 nebus kokia 3.71 m33? Veikia tikrai, ant abieju modelių fat/slim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vista Shell čia tik išvaizda ? Sor, nieko čia nekertu PSP reikaluose :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Homebrew programele. Bandyk formatuoti kortele, is naujo ikelti atnaujinti versija, pakaitalioti ISO mode.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vistiek kazkas tai negerai, paleidziu per games uzsikrauna normaliai, paspaudziu beleku ismeta klaida: Error:System/System32/Wallpaper/Eallpaper.sys:5: Image.load: Error loading image.

Press start to restart

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.