no0ne

Need For Speed: Undercover

Rekomenduojami pranešimai

mhm man irgi siaip patiko tas zaidimas, valdymas toli grazu iki tikrovisko, bet visai smagi arcada ir pagaliau bent skiriasi masinu valdymas, o ne visos vienodai, siaip nieko ypatingo ar labai naujo, bet masinos naujos, nauju rungciu yra ir to uztenka norint palakstyt dideliu greiciu, bet va tas prikolas su mentais tai irgi labai nepatiko, kad ten atrodo ju masinos kosmines, taip praskrist gali staigiai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na ka zn.. seip as megstu daugiau tokias japanesse tuner cars. taigi muscle cars man antroj vietoj.. still, nepagalvojes kaip sakiau pradzioj paemiau. as nesakau kad esu masinu profesionalas, bet tais muscle laikais demesys buvo kuo didesnis variklis su kuo daugiau Hp todel lieviau valdos. ir valdos taip pamoinai (vel mano nuomone..) kad ant vos ne kiekvieno posukio arba speedbreikeris arba letint ir imt placiausia trajektorija.

na, speedbreikeris man praeina kai farai vyjas.. uzspaudi breikeri, rankini ir suki :) per sekundes padarai 180 ir wsio farai sedi, kol apsisuka tai buni atplyses biski

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka vakar isirasiau sita geima, nu pirmas ispudis nekoks nes valdymas tai ;) pasiemiau lotus'a spaudziu dugna ant 225km/h ir visus posukius ima. Seip miestas graziai padarytas, bet sakau, viska sika valdymas :dribble:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ant pries tai buvusiu NFS bent jau jausdavai greiti, o cia leki 100km/h ar 280km/h yra p** krc, vistiek zinai, kad truputi atleides gaza isimsi posuki.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ar toks pats netikroviskas kaip ir visi NFS?

Pagal sia daly senesni nfs atrodo labai tikroviski :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal sia daly senesni nfs atrodo labai tikroviski :notworthy:

esme ne tikroviskume cia,yra juk geru arcadu kurios ir neturi buti tikroviskos bet losiasi labai gerai,o cia kazkaip na pavirsutiniskai,kai turim sitoki racingu pasirinkima tai sita dalis nfs atrodo labai silpnai tikrai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is pradziu atrode geras zaidimas, bet daugiau pazaidus greit atsibodo. Seip ne taip perejau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tas gelsvumas labai nusibosta. Būtų naktinis gyvenimas, gyvas miestas, tada manau žaistųsi dar geriau. ^_^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Štai šiandien perskaičiau, jog ir EA paveikė finansinė krizė, todėl gali reikėti atsisakyti pastaruoju metu nusiritusios NFS serijos, taigi Undercover gali būti paskutinis serijos žaidimas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jai nebus daugiau tai didelės nelaimės nebus nes nes jau nieko ispudingo neparodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka isirasiau undercover, vos pazaides 5 min supratau kas per piece of s**t. Dar baisesnio nfs nesu zaides, neskaitant to kad PS nelosiau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.