no0ne

Need For Speed: Undercover

Rekomenduojami pranešimai

Aš tai pajamsiu... Už Pro Street blogiau būti nelabai gali. Pro Street - worst racing on X360 ever...

geras tas prostreetas kad zaist nemokat tai cia kita beda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

geras tas prostreetas kad zaist nemokat tai cia kita beda

Jokia čia bėda, žaidimas neįdomus ir tiek... Nereikia didelio mokslo mokėti vairuoti pikselinę mašiną...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isirasysim vien tam kad paziureti koks tas naujas nfs,nejau jau taip gaila disko,be to greitai siunciasi,gal kada uzsidesiu palost kaip PS,idomu ana nfs suvalge Codemasteriai,kas laukia sito nfs ?

palosiu rytoj,bus matyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip matau kolkas visi apvarė NFS net nežaidę :) Aš bent nevarau kol nežaidžiau, o čia visi pamatė žodį, ai ne čia g***** ir t.t. Gal bus norm...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As galvoju irgi paimti,negi jau toks blogas bus.Kas isbandysit parasykit kaip zaidimas ir ar nera valdymas sunkus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau ismeginau

na cia vienas is tu geimu kai palosi palosi,ir na neturi ka pasakyt apie ji,mc padare vaizda is vidaus,cia to nera,man cia grynas pro street mieste,bet jau tokias lenktynes maciau,mentai lievi,nusikratyt vieni juokai,miestas nzn kam skirtas jei net nereiki vaziuot iki jokiu vietu kur yra lenktynes,tik spaudinek zemyn ir varyk,nzn ar imanoma cia pralaimet nors vienas lenktynes ?? :) kazkaip nera ka veikt us jais ten,galvojau pasimsiu hemi cuda tai bus sunkiausiai valdoma masina,hmm :) gali miegodamas vaziuot ir vistiek laimesi,mieste masinu per mazai,jie ka nemate mc la miesto kiek masinu turi buti :) ,kas dar ,na nzn,man burnout paradise jau geriau zymei,tiuningas niekam tikes cia

beje ar pas visus masinu linijos kai kada buna kampuotos ?? kas cia per grafika :)

na neturiu ka gero pasakyt sorry,losiam mc la toliau :)

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka zinau nelabai man kazkaip ... Mc la tikrai daug geriau. Kaip ir sake scalman kad mieste masinu vos kelios palyginus su mc tai cia ira 0 masinu. Isvis gauni nauja masina jau iskart vaziuoji ant 228 km/h :) Nu nzn nelabai man . Nieko naujo nesugalvoja ir nebezino ka kurt. Isvis mano nuomone buvo geriausias pirmas underground'as :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na sunku apsispręsti, vieni sako neblogas kiti kad visiškas š****, nes gaila DVD :) Vis dėlto pinigai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ai jau pinigu tai tikrai negaila tam diskui,man tai sakau pro street tik mieste,na jau ne viena prasta zaidima turiu kurio nelosiu,bet disku tikrai negaila

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man patinka visai. Smagu paraižyti, nuo mentų pabėgioti. Klasikinis NFS'as.

Aha,man irgi patiko.Grafika nebloga,idomu palakstyt nuo mentu pavogus masina.Tik kad lengvokas ^^

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O difficulty negalima pasikeisti? Kažkaip nemačiau, bet nelabai ir ieškojau...

Na pavaiksciojau po Options as ten bet lyg ir nebuvo,nebent ten kur nors tiesei per aplinkui reikia eit kad surastai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.