no0ne

Need For Speed: Undercover

Rekomenduojami pranešimai

Man tai žiauriai patiko. Na ir kas kam kaip MW, nors ne kaip PS, kur legalios lenktynes sux... ;D

O grafika tai labai gerai atrodo, nebent jus priprate jau nuo FULLHD teliku. ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kol kas tik vienam zmogui patiko tai, ka pamate tame video. Isvados persasi pacios :wacko:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Truputi undergroundo, dalis carbono, dar siek tiek pro street ir daugiau nei puse MW, gal butu ir neblogai jei gera istorija bus, bet ten dar tas cops and robbers tai man isvis nepatiko, visai nyksta nfs dvasia jau :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai mw labai patiko ir ypac labai muzonas geras buvo ne kaip ant to fucking PS. tik nelabai idomu gal bus ant to undercover kad reiks paciam mientu but ar vel biegiot nuo ju ir dar cia misijos ziuriu bus panasios kaip ant kokio driver :wacko:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai mw labai patiko ir ypac labai muzonas geras buvo ne kaip ant to fucking PS. tik nelabai idomu gal bus ant to undercover kad reiks paciam mientu but ar vel biegiot nuo ju ir dar cia misijos ziuriu bus panasios kaip ant kokio driver :)

Ei ei ei, nuleisk garą. Muzika visuose NFS buvo puiki, ir kasmet ji gerėja :))

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ei ei ei, nuleisk garą. Muzika visuose NFS buvo puiki, ir kasmet ji gerėja :))

nu man tai pavizdziui nepatinka visokie kamatozai ir panasus kuriu daug buvo pro strete. nu kam kokia muzika patinka :) ne visu skonis vienodas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbu naujas. Vienintelis man pliusas gera grafika, ir tai kad galima begt nuo copu ir lakstyt gatvemis kaip nori. O PS tai ten tai jau biski kaip kaleime pasijust galejai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbu naujas. Vienintelis man pliusas gera grafika, ir tai kad galima begt nuo copu ir lakstyt gatvemis kaip nori. O PS tai ten tai jau biski kaip kaleime pasijust galejai.

Aš tai išvis ten jokių pliusų nematau, nes netgi ir ta grafika nėra šiuolaikinė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu man grafika nelabai atrodo kad jau butu stulbinanti. Gal del to kaip ir sake amunicija nuo fullhd. Bet seip laukiu visada patiko nfs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai pajamsiu... Už Pro Street blogiau būti nelabai gali. Pro Street - worst racing on X360 ever...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai pajamsiu... Už Pro Street blogiau būti nelabai gali. Pro Street - worst racing on X360 ever...

Ne į temą

Visiskai pritariu , ProStreet buvo netik worst ant x360 bet isvis worst racing game... (Kelyje II nesiskaito :)) Padare ledines grafikas , uzdare i zona su legaliom lenktynem, masinas gali susikurti tik per carjiera uz pinigus , ir didziausias pliusas masinu susidauzymas... zodziu simuliota arcade , tas jiem nepavyko visus laurus nuskyne GRID ... epic fail

Back to the real game , manes asmeniskai visai ir nenustebino taip ir tiekjausi sudo kruva... Gal nors story bus idomus, nors pradzia labai nesuintriguoja...

Gameplay compleatly arcade! posukius 90 laipsniu dugnu isemi beproblemu, betkokiu greiciu , akseleracija irgi betkokia 100km/h per 1sec :) nu zodziu...

Ziurekit gameplay kur kietukas aiskina kaip pasikeites NFS "Sako dar nei vienam NFS serijos zadime nebuvom supazindine atbulinio vaziavimo" :) as tai issizvengiau kaip jis irodinaja kad ka jis tenai daro negalejome padaryti kituose NFS game'uose

GameTrailers <VIDEO>

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, man Most Wanted visai patiko, čia, manau, bus kažkas panašaus į Most Wanted v1.5, tai, neturint ką veikti, arkadiškai palakstyti nuo mentų gal bus visai ir nieko. Story. Iš treilerių, panašu į kažką tarp Fast and Furious ir Speed Racer, pusė velnio gal, nežinau, bet let's be real ...kas lenktynes žaidžia dėl story? OH, tu turi laimėti lenktynes, nes a) kam nors bus blogai; :) tau bus blogai; c) kam nors bus gerai; d) tau bus gerai. Įmaišai keletą blogiečių, mažulių ir yra story...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.