bura

Ar yra zmoniu kas gali isaiskint kaip isirasyt PS-2 zaidimus

Rekomenduojami pranešimai

Turiu daugibe isirasynejimo programu,yaipat ir alcoholi 120% ir arhifatorius,bet niekaip negaliu israsyti atsisiustus zaidimus.Kiek banziau rasyti tik cd gadinu.Ka pasiulisit daryt!Aciu!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirma siūau žiūrėti kur rašai temą.

Antra peršasi mintis, kad esi neskaitęs Gidų skyriaus, arba tavo PS2 yra nečipuotas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma siūau žiūrėti kur rašai temą.

Antra peršasi mintis, kad esi neskaitęs Gidų skyriaus, arba tavo PS2 yra nečipuotas.

Tai va mano ps2 nucipintas viskas normalei veikia bet man tik per alkoholi isirasyt leidže,o po 30 dienų nebegaliu rasyt žaidimų,gal turit ka pasiulit?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va mano ps2 nucipintas viskas normalei veikia bet man tik per alkoholi isirasyt leidže,o po 30 dienų nebegaliu rasyt žaidimų,gal turit ka pasiulit?

yra tokia imgburn programa,ir viskas bus ok

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As visus zaidimus irasineju su NERO BURNING ROM, irasiau gal 50 zaidimu ir visi kuo puikiausiai veikia, Alcohol labai sunku nukriakinti, pas tave turbut Trial bandomoji versija, kuri veikia tik 30 dienu... Dar labai gerai ir patogiai iraso ImgBurn programa, kiek atsimenu ji isvis nemokama...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As visus zaidimus irasineju su NERO BURNING ROM, irasiau gal 50 zaidimu ir visi kuo puikiausiai veikia, Alcohol labai sunku nukriakinti, pas tave turbut Trial bandomoji versija, kuri veikia tik 30 dienu... Dar labai gerai ir patogiai iraso ImgBurn programa, kiek atsimenu ji isvis nemokama...

butent kad ji nemokama,isvis kas dar naudoja ta alcoholi? :thumbsup4:

jei per sunku issikepti jau zaidima tai nzn dar kas gali buti paprasciau,tereikia padaryt tik 2 veiksmus parsisiuntus zaidima,nei nieko zinot nereikia ,nei ka,issiarhyvuot reikia moket ir programa paleist,viskas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.